banner564

Forest darmadağın etti

K-Pet Süper Lig’in köklü takımlarından K.Kaymaklı, ligde oynadığı oyunla dikkatleri üzerine çekiyor

Forest darmadağın etti
banner598

Yusuf YILDIZEV
K-Pet Süper Lig’in köklü takımlarından K.Kaymaklı, ligde oynadığı oyunla dikkatleri üzerine çekerken takım tam anlamıyla aile ortamına döndü.

İyi bir hazırlık dönemi geçirdi
İyi bir hazırlık dönemi geçiren K.Kaymaklı, ligde 5 maçta 10 puan topladı, ligin güçlü takımlarından Cihangir’e tek yenilgisini tattırırken ligin en büyük favorisi Mağusa Türk Gücü’nü taktiksel olarak adeta yok etti. 

Ana taktiğimiz Osie ve Asare’yi bire bir bırakmaktı
Mağusa Türk Gücü’nün hücum gücünü bildiklerini ve özellikle Dinopeter’i adam adama savunmadan çok alan savunmasıyla durdurmayı planladıklarını belirten Emre Perçinci, bu konuda başarılı olduklarını söyledi. Okafor’un performansının eleştirildiğini ancak kendisinin Okafor’dan memnun olduğunu, taktiksel olarak Yusuf Beyazi ve Halil Uçar’ı Okafor’la devre dışı bırakmayı planladıklarını ve bunda da bekledikleri sonucu aldıklarını belirtti. 

İstediğimizi aldık
Stoperler Okafor’a yoğunlaşınca bire birde etkili oyuncuları Asare ve Osie’nin Yasin Kurt ile Mehmet Erol’a karşı etkili olabileceğini düşündüklerini belirten Emre Perçinci, bu konuda da tam olarak istediklerini aldıklarını söyledi. Kendileri açısından en büyük sıkıntının Adil’in oyuna sonradan dahil olması olduğunu vurgulayan başarılı teknik adam, Berkem ve Taner’i Mehmet Erol-  Yasin Kurt savunma bekleriyle karşı karşıya gelmesini çok tercih etmediklerini ancak Adil’in sürekli kanatlardan yaptığı bindirmelerin sıkıntı yarattığını ve 15-20 dakikalık bölümde bocaladıklarını belirtti. Sonrasında ise bu baskının altından kalkarak kazanmayı bildiklerini vurgulayan Emre hoca, K.Kaymaklı’nın olgunlaşan bir takım olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini açıkladı.

Şampiyonluk yarışı için konuşmak erken, önceliğimiz kupa
Sezona başlarken puan tablosunun üst yarısında yer almak istediklerini ve kupada finali hedeflediklerini belirten Perçinci, ligin hala oturmadığını, şampiyonluğa oynayacak ekiplerin tam olarak beklenilen performansa ulaşamadığını, şu an şampiyonluğu telaffuz etmenin pek doğru olmadığını, ilk devrede oynayacakları 10 karşılaşmadan sonra eğer ki puan olarak bu yarış içerisinde yer alırlarsa yönetim ile bu durumu değerlendirebileceklerini ancak şu an her maçı tek tek ele alıp 3 puan için sahada yer alacaklarını vurguladı.

Efe Karakaş, Berkem Nurdal, Barkın Özaşık
Sezon başından itibaren düzenli forma giyen bu 3 oyuncu ile Sena Develioğlu, Emre Nazik gibi genç oyuncuları da rotasyonun içerisinde görebileceğimizi belirten Perçinci, bu gençlerin Kaymaklı’nın geleceği olduğunu ve gelişimleri için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını belirtti. Takımdaki abi rolündeki isimlerin katkısından da bahseden Emre hoca, bu takımın lig ve kupayı bir arada götürebileceğine inanıyor.

Basın toplantısına katılım bekliyoruz
2 haftadır başlattıkları basın toplantılarına her iç saha maçında skor gözetmeksizin devam edeceklerini belirten Emre hoca, önce Cihangir sonrasında ise Mağusa Türk Gücü, teknik adamlarını önceden davet etmelerine rağmen katılmadıklarını belirtti. Temennilerinin bu düzenlenen basın toplantılarına katılmaları yönünde olduğunun altını çizerek sözlerine son verdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473