banner564

21 Ekim’de başlıyor

Gönyeli’de düzenlenecek gençlik festivalinde ünlü sanatçılar konser verecek, çeşitli etkinlikler düzenlenecek

21 Ekim’de başlıyor
banner598

Gönyeli Belediyesi’nin bu yıl ikincisini düzenleyeceği Gençlik Festivali 21-25 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Manga’yla başlayacak festival, Sertap Erener konseri ile tamamlanacak.
Lütfiye Özipek, Fikri Karayel, Ahmet Evan, Fikrican Kayıkçı, Grup Frekans, Gizem Akbil, Positrone, Gramafon da festival boyunca sahne alacak. Festival alanında pub, bar, cafelerden oluşan özel mekanlar da yaratılacak.
Gönyeli Bulvarı’ndaki festival alanında her akşam Dj’lerin yanısıra Sosyal Aktiviteler Merkezinin (SAM) yetenekleri de sahne alacak.
Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Y. Benli, Gazeteciler Birliği lokalinde basın toplantısı düzenleyerek festival hakkında bilgi verdi.
Benli, “Ülke ölçeğinde en içerikli festivale imza atacağız, umarım gelecek yıl, Avrupa’dan da gelecek sanatçılarla Kıbrıs’ın bütününü Gönyeli’de toplarız” dedi.
Gönyeli’yi ülkenin yaşam standardı en yüksek kent olarak gördüklerini anlatan Benli, şöyle konuştu: “Gönyeli Belediyesi’nin bütçesi büyüdü, hacmi genişledi, yatırım payı yüzde 35’lere ulaştı. Altyapının, çevrenin, yatırımın geliştiği bir noktada festivali konuşuyoruz. İnsana dokunuyoruz ve insanımızın yaşam kalitesini ileriye taşıyoruz.”
Başkan Benli, festivalin organizesinin tam bir ekip çalışmasıyla yapıldığını söyledi, belediyenin tüm birimlerine teşekkür etti.
Gönyeli Belediyesi Başkanı Ahmet Benli, Gönyeli NET adı altındaki “Her eve fiber optik internet” projelerinde de önemli ilerleme sağladıklarını, bu yönde ilgili bakanlıkla da uzlaşıya vardıklarını anlatarak, “Gençlere bu önemli müjdeyi de veriyoruz” ifadelerini kullandı. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473