banner564

Futbol Aşkı 60.Yılında

29 Ekim 1955 tarihinde kurulan, Kıbrıs Türkleri’nin yaşayan ilk ve en eski spor federasyonu olan Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF), 29 Ekim 2015 tarihinde 60.Yılını "Futbol Aşkı" ile kutladı.

Futbol Aşkı 60.Yılında
banner598
Federasyondan yapılan açıklamada "Futbol Aşkı"nı toprağa atılan ilk adımla birlikte 60 yıldır yaymaya ve büyütmeye devam eden federasyonumuz; önceleri toprak, şimdi ise yeşil sahalardaki amansız mücadelelerin, kazanılan zaferlerin, çınlayan hakem düdüklerinin, futbolcu alın terlerinin, teknik adam cesaretlerinin, taraftar coşkusunun, tüm camiaların renk aşklarının ve basının güzide temsilcileriyle birlikte "Futbol Aşkı"nın tüm heyecanını ülkemiz için yaşatmaya devam ettirmektedir. 
60 yıllık "Futbol Aşkı"nı, yeni ve çağdaş tüzüğüyle, talimatları, statüleri ve yeniden yapılandırılan tüm kurullarının yapısıyla birlikte yaşamaya ve yaşatmaya devam edeceğiz.
Futbolumuzun; coşku, zafer ve Futbol Aşkıyla parlayacak olan yıllarına ışık tutması ve her zaman hedeflenen zaferlerin yegane simgesi olan altın renkte tasarlattığımız Federasyonumuzun 60. Yılına özel logomuzu tüm futbol ailemize armağan ediyoruz.  
60.Yılımızın "Futbol Aşkı" dolu yılların devamı olması heyecanı ve inancıyla; başta tüm kulüplerimize ve onların değerli başkan ve yöneticilerine, camialarımıza, futbolcularımıza, antrenörlerimize, hakemlerimize, gözlemcilerimize, saha komiserlerimize ve tüm futbol severlerimize hayırlara vesile olmasını diler, futbolumuzun sağlık içinde zaferlerle dolu olmasını temenni ederiz” denildi.

Güncelleme Tarihi: 04 Kasım 2015, 10:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473