banner564

Galatasaraylı yıldız kadroda yok

Galatasaray'da Fenerbahçe derbisinin hazırlıkları sürerken, Çaykur Rizespor maçında sakatlanan Chedjou, derbide oynamayacak

 Galatasaraylı yıldız kadroda yok
banner598
Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, Fenerbahçe derbisinde sahaya çıkaracağı ilk 11'i belirlemeye çalışıyor. Sakatlıkları geçen oyuncuların fiziksel durumları, Hollandalı teknik adamın tercihleri konusunda belirleyici olacak. Çaykur Rizespor maçında sakatlanan Chedjou, derbide takımdaki yerini alamayacak.
Galatasaray'da Fenerbahçe derbisinin hazırlıkları sürüyor. Son 5 maçta 3 puana hasret Galatasaray'da sakatlıkları bulunan Selçuk İnan, Wesley Sneijder ve Sabri Sarıoğlu derbi öncesinde takımla çalışabilecek duruma geldi. Ancak Galatasaray Teknik Direktörü Riekerink bu üç oyuncu hakkında kararını son antrenmanda verecek.
Muslera'nın önünde Sabri, Semih, Denayer ve Olcan dörtlüsünü düşünen Hollandalı çalıştırıcı, Hakan Balta'yı da önemli bir alternatif olarak maça hazırlıyor. Sarı kart cezalısı Carole derbide forma giyemeyecek.
Çaykur Rizespor maçında sakatlanıp oyundan çıkan Chedjou'nun ise Fenerbahçe maçına yetişemeyeceği belirtildi. Kamerunlu oyuncunun tedavisinin tüm hızıyla sürdüğü ancak derbide forma giyebilecek düzeye gelemeyeceği ifade edildi. Sarı kırmızılılarda Selçuk'un son durumuna göre orta saha Selçuk, Emre Çolak ve Bilal üçlüsünden oluşacak. Hücumda Sneijder, Yasin ve Podolski'ye görev vermeyi planlayan Riekerink, maçın gidişatına göre Umut Bulut'u da oyuna dahil etmeyi düşünüyor.

Güncelleme Tarihi: 12 Nisan 2016, 09:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473