banner564

Galibiyet Kovalıyoruz

Avrupa Bilardo Şampiyonası'nda "8 Top" karşılaşmaları başladı

Galibiyet Kovalıyoruz
banner598

“Dynamic Avrupa Erkekler-Kadınlar ve Tekerlekli Sandalye Şampiyonası” nda bugün oynanacak "8 Top" ikinci karşılaşmalarında galibiyet kovalayacağız.

Avrupa Cepli Bilardo Federasyonu (EPBF) tarafından Avusturya'nın Sank Johann kentinde, 32 ülkeden 200 sporcunun katılımı ile gerçekleştirilmekte olan şampiyonada dün başlayan “8 Top” karşılaşmalarında sporcularımız galibiyet elde edemediler. Dün oynanan karşılaşmalarda sporcularımızdan Onüç Altur Hırvat rakibi Balazs Koales'e 8-4, Osman Şanlısoy güçlü İspanyol rakibi David Alcaide'ye 8-2, Hüseyin Borankan Türkiyeli rakibi Saki Kanatlar'a 8-1 mağlup olurken, Berk Mehmetcik ise Hollandalı rakibi Balasz Miko'ya 8-5 mağlup olmaktan kurtulamadı.
“8 Top” kaybedenlerde yollarına devam edecek olan sporcularımız bugün oynanacak karşılaşmalarda galibiyet kovalayacaklar. “10 Top” ikinci turunda birbirleri ile eşleşen sporcularımız Onuç Altur ve Osman Şanlısoy, “8 Top” ikinci turunda da birbirlerine rakip oldular. Bugün oynanacak karşılaşmada galip gelecek sporcumuz yoluna devam ederken, kaybeden "8 Top" karşılaşmalarına nokta koyacak. 

Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2016, 09:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474