banner564

Geçmişe sünger çektik

Binatlı antrenörü Niyazi Özekmekçi sorunları aşarak yeniden şampiyonluk hedefine odaklandıklarını vurguladı

Geçmişe sünger çektik
banner598
Hamit SAKALLI
K-Pet Süper Lig’de uzun süre lider giden ancak son haftalarda gösterdiği kötü performansla liderliği kaybeden ve bunun yanı sıra saha dışı problemler de yaşayan Binatlı antrenörlerinden Niyazi Özekmekçi yaptığı açıklamalarda Binatlı camiası olarak sorunlarını çözüp geçmişe sünger çektiklerini ifade etti.

Hedef 4’te 4
Niyazi Özekmekçi açıklamalarında  ligde üç haftadır kötü bir performans ortaya koyduklarını ve bu durumu düzeltmek adına futbolcular ve yönetim olarak Pazartesi bir toplantı gerçekleştirdiklerini belirterek, bu toplantıdan herkesin memnun ayrıldığını ve özlenen Binatlı’yı yeniden sahaya yansıtacaklarını ifade etti. GAÜ Çetinkaya’nın da takılmasıyla iddialarını kaybetmediklerini belirten Özekmekçi, hedeflerinin kalan 4 karşılaşmada 12 puan çıkararak GAÜ Çetinkaya’nın da takılmasını beklemek olduğunu söyledi. Binatlı’nın geçmişe sünger çektiğini, Başkan ve yönetimin futbolcularla konuşarak sorunları çözdüğünü, maaşların ödendiğini ve herkesin moralinin en üst düzeyde olduğunu ifade eden Özekmekçi, Binatlı’nın camiasıyla da bütünleşerek bu hedefi gerçekleştirebilecek güce sahip olduğunu vurguladı.

Derbide kazanacağız
Ligde B. Bağcıl ile oynayacakları bölge derbisine de değinen Niyazi Özekmekçi, B.Bağcıl’ın durumunun kritik olması ve bu mücadelenin belki de son şansları olmasından dolayı oldukça zor geçeceğinin bilincinde olduklarını ancak  bu karşılaşmaya oldukça iyi hazırlandıklarını ve galip geleceklerine inandıklarını ifade etti. Özekmekçi, B. Bağcıl karşısında kart cezalısı olan Kemal Uçaner dışında eksikleri bulunmadığını sözlerine ekledi. 

Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2016, 09:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474