banner564

‘Güneşlerime Kar Yağdı’

Aşıklar Tepesi’ndeki Empire Bar’da sahne alan Deyiş Devran, söylediği şarkılarla Kıbrıs’taki hayranlarını coşturdu

‘Güneşlerime  Kar Yağdı’
banner598
Onur ULAĞ
Türkiye’nin sevilen programlarından olan O Ses Türkiye’nin yıldızı Deyiş Devran en güzel şarkılarını, Gönyeli Aşıklar Tepesi’nde faaliyet gösteren Empire Bar konukları için seslendirdi. Ünlü şarkıcıdan önce sahne alan Grup Empati ise gecenin fitilini ateşleyen isim oldu.
Geniş repertuarı ve muhteşem sahne performansı ile dillerde ve gönüllerde yer eden birçok şarkıyı seslendiren Deyiş Devran, dinleyenlerinden tam not aldı. Sanatçının söylediği ‘Güneşlerime Kar Yağdı, Elimde Giarım ve Kusursuz Aşk’ şarkılarında Empire’ı dolduranlar tek ses oldu.
Ritmin bir an bile azalmadığı mekanda gönüllerince eğlenen konukların gece sonundaki mutlulukları gözlerden kaçmadı.

“Genç müzisyenler umut vadediyor”
Empire Bar’ın işletmecisi Göksel Kocaoğlan, özellikle hafta sonları düzenledikleri canlı müzik gecelerine her kesimden ve her yaştan insanın katıldığını belirterek, “Empire Kuzey Kıbrıs’taki en uzun soluklu barlardan bir tanesi. Sahnemizde, Kıbrıs ve Türkiye’de isim yapmış sanatçılar ve grupların yanı sıra genç müzisyenlere de yer veriyoruz. Empire bir nevi müzik okulu gibi. Daha önce burada sahne alan birçok isim ve grup bugün Türkiye ve Kıbrıs’ta üne kavuştu. Özellikle genç müzisyenlerin burada sahneye çıkması ve kendilerini kanıtlaması bize gelecek için ümit veriyor” dedi.
 

Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2016, 09:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474