banner564

Gece zorlu olacak

Bu gece Üner Berkalp Stadı’nda oynanacak Binatlı-Gençlik Gücü karşılaşmasını iki ekip de kazanmak istiyor

Gece zorlu olacak
banner598
Hamit SAKALLI
K-Pet Süper Lig’in 20.haftasında Binatlı ile Gençlik Gücü ligin altını ilgilendiren zorlu mücadelede karşı karşıya gelecek. Bu akşam Üner Berkalp Stadı’nda saat 18.30’da başlayacak olan bu kritik karşılaşma öncesinde her iki takımın teknik adamları da açıklamalarda bulundu.

Çıkış yakalamak istiyoruz
Binatlı teknik direktörü Gökmen Davutoğlu yaptığı açıklamalarda iki haftadır mağlup olduklarını ve kendilerini bir anda ateş hattının içinde bulduklarını belirtip; saha ve seyirci avantajlarını kullanarak bu mücadeleden galip ayrılmak istediklerini ifade etti. Davutoğlu, Gençlik Gücü’nün bire bir rakipleri olduğunu ve karşılaşmanın zorlu geçeceğinin bilincinde davrandıklarını söyledi. Davutoğlu, ilk yarıdaki form grafiklerini yakalayıp yeniden çıkışa geçmek istediklerini ifade etti. Davutoğlu bu önemli mücadele öncesinde hafif sakatlıkları bulunan Musa ve Mehmet Neşe’nin durumunun maç günü belli olacağını sözlerine ekledi.

Gece maçı olması avantaj
Gökmen Davutoğlu, karşılaşmayı gece oynayacak olmalarının kendileri için avantaj olduğunu ifade etti. Taraftarlarının gece oynanan mücadelelere daha fazla ilgi gösterdiğini belirten Davutoğlu, Gençlik Gücü karşılaşmasıyla gece maçlarındaki şanssızlıklarını da kıracaklarına inandığını söyledi.

Kolay olmayacak
Gençlik Gücü teknik direktörü Niyazi Göksun, Binatlı ile kritik bir mücadeleye çıkacaklarını ve rakiplerinin de puan ihtiyacını göz önünde bulundurduklarında kolay bir karşılaşma olmasını beklemediklerini ifade etti. Göksun, Dumlupınar galibiyetiyle moral ve motivasyonlarının tam olduğunu ifade ederek Binatlı deplasmanına puan veya puanlar için gideceklerini söyledi.

Oyuncularıma güveniyorum
Niyazi Göksun, zorlu Binatlı deplasmanına üç antrenmanla hazırlandıklarını ve futbolcularına güveninin tam olduğunu belirtti. Göksun, güzel bir zeminde güzel bir atmosferde oynayacakları gece maçı öncesinde üst adalesinde sorun olan Hüseyin Taşçı’nın durumunun maç günü belli olacağını; 4 sarı kart cezalısı Hakan Altın’ın ise mücadelede forma giyemeyeceğini ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 24 Şubat 2017, 10:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474