banner564

Gelecek alt yapılarda

İlk kez düzenlenecek olan Lefkoşa Kupası ile ilgili detaylar basınla paylaşıldı

Gelecek alt yapılarda
banner598

Abdullah ZAİFOĞLU

Lefkoşa Türk Belediyesi ile Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’nun iş birliğinde ilk kez düzenlenecek olan Lefkoşa Kupası ile ilgili detaylar dün belediye binasındaki toplantı salonunda açıklandı. Toplantıda ilk konuşmayı yapan Mehmet Harmancı oldu ve kupa ile ilgili görüşlerini dile getirdi.

Harmancı: Diğer federasyonlarla da iş birliği içinde olacağız 
”Lefkoşa Belediyesi sınırları içerisinde federasyona kayıtlı kulüplerin federasyonla işbirliği içerisinde bu etkinliği en iyi şekilde gerçekleştirmek istiyoruz. Bizler sadece futbolla ilgili değil her federasyonla iş birliği yaparak etkinliklerimizi artırmak en büyük hayalimizdir. Yenicami Kulübü’ne de bu etkinlik için saha konusunda gösterdiği kolaylıktan dolayı da teşekkür ederim.”

Sertoğlu: Diğer belediyelere örnek olmalı
“Öncelikle belediyemize çok teşekkür ediyorum. Bu kadar zorluklar arasında böyle bir etkinliği hayata geçirmek kolay değildir. Burada basına da büyük görevler düşüyor. Bu etkinliği basının da iyi sunması gerekir. Umarım bu davranış diğer belediyelerimize de örnek olur. Bizler federasyon olarak her türlü katkıyı koymaya hazırız.”
1.Lefkoşa Kupası’na katılacak takımların yetkilileri de birer konuşma yaparak bu etkinliğe katkı koyanlara teşekkür ettiler.
1.Lefkoşa Kupası için toplam 7 takım mücadele edecek. Çetinkaya, K.Kaymaklı, Yenicami, G.Gücü, Hamitköy, Göçmenköy ve Haspolat Futbol Okulu’nun katılacağı turnuvada 11-12 yaş ve 13-14 yaş guruplarındaki çocuklar mücadele edecek.

Güncelleme Tarihi: 11 Ağustos 2016, 10:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473