banner564

GG, Soydan ile yollarını ayırıyor

Gençlik Gücü Kulüp Başkanı Suma Zafer Choudhry, “Futbolcumuz ile hiçbir sorunumuz yok. Ancak yeni sezon için planlanan kadroda sıkıntı yaşadık ” dedi

GG, Soydan ile yollarını ayırıyor
banner598
Lefkoşa’nın yeşil beyazlı takımı Gençlik Gücü’nün Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) 2017-2018 Futbol Sezonu’na hazırlık çalışmaları devam ediyor.
Bir sezon önce kiralık olarak kadrosunda yer alan birçok futbolcu ile sözleşmesini yenileyen Gençlik Gücü, orta sahasının tecrübeli futbolcusu İsmail Soydan ile yollarını ayırma kararı aldı.
Kararı açıklayan Gençlik Gücü Kulüp Başkanı Suma Zafer Choudhry, “Futbolcumuz İsmail Soydan ile hiçbir sorunumuz yok. Ancak yeni sezon için planlanan kadroda sıkıntı yaşadık. Teknik kadromuzla yaptığımız toplantılar sonunda, İsmail Soydan ile de görüştük ve anlaşarak yollarımızı ayırma kararını birlikte aldık” dedi. 
“İsmail Soydan, Gençlik Gücü’nün satış listesindedir” diyen Choudhry, “Futbolcumuzun da isteyeceği bir kulüp karşılıklı ile anlaşarak, tüm tarafların mutlu olacağı bir transfer gerçekleştirmeyi arzu ediyoruz” şeklinde konuştu.
Gençlik Gücü’nün İsmail Soydan ile yollarını ayırmasında en büyük etken, geçtiğimiz sezon kiralık olarak GAÜ Çetinkaya’da forma giyen Ahmet Can Tokmak’ın bu sezon Gençlik Gücü formasını giyecek olması oldu.  
Gençlik Gücü Teknik Direktör Niyazi Göksun’un orta sahada Ahmet Can Tokmak ve Özcan Saygı’ya görev vermek istediği belirtmesiyle başlatılan çalışmalar sonucunda, Gençlik Gücü’nün İsmail Soydan ile yollarını ayırması kararı çıktı.

Güncelleme Tarihi: 04 Haziran 2017, 14:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473