banner564

Gözler lige çevrildi

Cuma akşamı oynanacak GAÜ Çetinkaya – MTG maçıyla 2016-2017 sezonu başlayacak

Gözler lige çevrildi
banner598
Futbolda hazırlık maçları anı turnuvaları ve süper kupa derken takımlar artık lige konsantre olmuş durumda.
K-Pet Süper Ligi’nin Cuma akşamı oynanacak gece maçıyla başlayacak olması tüm kulüpleri lige yönelik son hazırlıkları yapmaları için son fırsat.

Dört gün maç
Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu bu sezon geçmiş sezonlardan farklı olarak Pazartesi akşamlarına da maç koymuş durumda.
Cuma akşamı oynanacak GAÜ Çetinkaya Mağusa Türk Gücü maçıyla başlayacak 2016-2017 Futbol Sezonu’nun ilk haftasında Pazartesi akşamı da Türk Ocağı ile Doğan Türk Birliği arasında oynanacak derbi gece maçı ile ilk hafta da tamamlanmış olacak. Böylece futbolseverler Cuma, Cumartesi, Pazar ve Pazartesi olmak üzere dört maç izleyebilecek.

Önemli maçlar oynanacak
Ligin ilk haftasında Türk Ocağı Doğan Türk Birliği derbi maçının yanı sıra geçtiğimiz yıl ligin son haftasına kadar şampiyonluk kovalayan ve bu yılda da şampiyonluğun en güçlü adayları arasında gösterilen GAÜ Çetinkaya ile Mağusa Türk Gücü karşılaşması oynanacak.
Ligin ilk haftasında yine Küçük Kaymaklı ile Lefke mücadelesi de nefesleri kesecek bir mücadele olarak değerlendiriliyor. 

16 takımlı lig merak ediliyor
Bu sezon 16 takımla oynanacak Süper Ligde 5-6 takımın şampiyonluk parolasıyla lige başlayacağı ve bu yönde yapılan transferlerle dikkat çekmeleri ise bu sezon maçlarının oldukça çekişmeli geçeceğine büyük bir işaret.

Güncelleme Tarihi: 20 Eylül 2016, 10:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474