banner564

Şampiyon Geçitkale

Fatma Amca anısına yapılan 3’üncü Halı Saha Kadınlar Turnuvası’nda mutlu sona ulaşan takım belli oldu

Şampiyon Geçitkale
banner598
Uzun yıllar Gönyeli Spor Kulübü’nde futbol oynayan ve vefatına kadar da futbolu bırakmayan Merhum Fatma Aysen Amca anısına 3’üncü kez Kadınlar Futbol Halı Saha Anı Turnuvası düzenlendi. Gönyeli Halı Sahası’nda 2 gün süren turnuvaya Gönyeli Bayan Takımı, Gönyeli Eski Dostlar, Göçmenköy Bayan Takımı ve Geçitkale Bayan Takımı olmak üzere 4 takım katıldı.

Finali Göçmenköy ve Geçitkale oynadı
Turnuvanın 1’inci günü Göçmenköy Bayan Takımları, Gönyeli Eski Dostları 5-1 mağlup ederek finale yükselirken, Geçitkale Bayan Takımı, Gönyeli Bayan Takımı ile 4-4 berabere kalarak penaltılara giden maçta Göçmenköy’ün rakibi Geçitkale oldu. Turnuvanın 2’nci günü Gönyeli Eski Dostlar ve Gönyeli takımı 3’üncülük 4’üncülük mücadelesi verirken, Göçmenköy ve Geçitkale takımları final oynadı.

Geçitkale galip
Merhum Fatma Aysen Amca anısına düzenlenen halı saha turnuvasında finalin galibi 4-2’lik bir skorla Göçmenköy’ü yenen Geçitkale olurken, 2’nci Göçmenköy, turnuva 3’üncüsü ise Gönyeli Eski Dostlar ile 4-4 berabere kalarak uzun süren penaltı atışlarından sonra alan Gönyeli oldu. 

Önder ve Sevim gol kraliçesi
Turnuvada Gol Kraliçesi 4’er gol ile Gönyeli Bayan Takımından Sevim Okur ve Gönyeli Eski Dostlar takımından Önder Mutsuzlar olurken, turnuvanın en iyi kalecisi Gönyeli Takımı’ndan Adile Umurlar seçildi. En centilmen oyuncu ise ve Gönyeli Eski Dostlar takımından Dolunay Hasan Dayı oldu.

Güncelleme Tarihi: 20 Eylül 2016, 10:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474