banner564

Kırgınlıklar sona erdi

Eski başbakanlardan İrsen Küçük’e ve bağımsız milletvekili Hasan Taçoy’a plaket sunulan gecede UBP’liler birlik mesajı verdi

Kırgınlıklar sona erdi
banner598
Ulusal Birlik Partisi (UBP) Lefkoşa İlçe Başkanlığı Lefkoşa’da balo düzenledi.
Baloda, UBP Genel Başkanı ve Başbakan Hüseyin Özgürgün, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Hamza Ersan Saner, Sağlık Bakanı Faiz Sucuoğlu, UBP Genel Sekreteri Dursun Oğuz, bazı Milletvekilleri ve Belediye Başkanları da hazır bulundu. 
Baloya eski başbakanlardan İrsen Küçük yanında, eski bakanlar, milletvekilleri ve belediye başkanları ile UBP Girne, Gazimağusa, Güzeyurt ve İskele Örgüt Başkanları ve parti yetkilileri de katıldı.
Baloda konuşma yapan Hüseyin Özgürgün, UBP Genel Başkanlığına geldiği gün tüm eski UBP’lileri de yeniden UBP’ye geri dönmeye davet ettiklerini belirterek; “Bugün eski partililerimizin de yeniden partimize geri dönmesini görmekten kıvanç duymaktayız. Hep birlikte bu yolları yürüyeceğiz ve partimizi tek başına iktidar yapmak için elimizden geleni yapacağız” dedi. 
UBP Genel Sekreteri Dursun Oğuz da yaptığı konuşmada, UBP’de artık kırgınlıkların ve dargınlıkların ortadan kalktığını ifade etti.
UBP Lefkoşa İlçe Başkanı Sadık Gardiyanoğlu da gecede yaptığını konuşmada, Lefkoşa İlçesi’nin UBP’nin amiral gemisi olduğunun bilincinde göreve geldikleri andan itibaren her an seçim olacakmış gibi hazır olduklarını belirtti.
Konuşmaların ardından UBP’ye hizmet vermiş eski ilçe başkanları ve örgüt başkanlarına teşekkür plaketi takdim edildi. 

Güncelleme Tarihi: 19 Mayıs 2016, 09:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474