banner564

Haddimizi biliyoruz

Dört hafta sonunda topladığı sekiz puanla beşinci sırada bulunan Binatlı’da, Mağusa maçının hazırlıkları sürüyor

Haddimizi biliyoruz
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ

K-Pet Süper Ligin Batı temsilcisi Binatlı’da morallerin yerinde oluşu nedeniyle, Mağusa Türk Gücü maçı öncesi hesapların puan ya da puanların üzerine yapıldığı gözlemleniyor. Binatlı antrenörü Niyazi Özekmekçi Pazar günü oynanacak olan Mağusa Türk Gücü maçı öncesi verdiği demeçte takımın moral olarak olması gereken yerde bulunduğunu Mağusa Türk Gücü maçının ise en zor maçlardan bir tanesi olduğunu vurguladı.

Süper ligin yabancısı değiliz
Binatlı antrenörü Niyazi Özekmekçi yaptığı değerlendirmede sezon başı kadroyu oluştururken, Süper lig tecrübesi fazla olan isimleri takıma dahil ettiklerini bu nedenle Binatlı’nın süper ligin yabancısı bir takım olmadığının altını çizdi. Takımda arkadaşlık ve uyum sürecini erken kavradıklarını da hatırlatan Özekmekçi, geride kalan 4 haftada ortaya çıkan tablonun son derece sevindirici olduğunu belirtti. Mağusa Türk Gücü maçına iyi hazırlanmak zorunda olduklarını da belirten Binatlı Teknik Direktörü Niyazi Özekmekçi, MTG’nin çok güçlü yönlerini ise iyi analiz ettiklerini vurguladı.

Tesadüf değildir
Dört hafta sonunda toplanan sekiz puanın takımı adına tesadüf olmadığını hatırlatan Niyazi Özekmekçi, ana hedeflerinin bu sezon adına kötü rüya görmemek yönünde olduğunu belirtti. Özellikle Çetinkaya ve Mormenekşe deplasmanlarında oyun anlayışın son derece önemli olduğunu belirten genç çalıştırıcı bunun devam etmesi halinde ise önlerinin açık olduğunu vurguladı. Pazar günü kendi sahalarında oynayacakları Mağusa Türk Gücü maçına 4 idmanla hazırlanacaklarını belirten Niyazi Özekmekçi takımda Abdullah, haricinde eksik oyuncunun bulunmadığını sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2015, 08:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473