banner564

Hepsini üzerimize saldılar

Davutoğlu, bazı çevrelerin terörden medet umduğunu savundu

Hepsini üzerimize saldılar
banner598
Başbakan Ahmet Davutoğlu, HAK-İŞ Genel Kongresi'ne katıldı. Burada bir konuşma gerçekleştiren Davutoğlu, terörle mücadeleye ilişkin açıklamalarda bulunarak "Son aylarda kaybettiğimiz bütün şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Onların yürüttüğü mücadelenin mutlaka Türkiye'de son bir terörist kalana, son bir terör çabası yok edilene kadar süreceğini de bir kez daha ülkemizin her bir köşesine iletmek istiyorum. Terör, her ne surette olursa olsun mutlaka ve mutlaka yenilecektir" dedi.
Ankara'daki Meyra Palas'ta düzenlenen HAK-İŞ Genel Kongresi'nde hitap eden Davutoğlu, bazı çevrelerin terörden medet umduğunu savunarak "7 Haziran'dan sonra kimi hayallere kapılan çevreler, bir kez daha bazı kumpasları ve bazı ayak oyunlarını siyasete sokmaya çalıştılar. Eskinin vesayet odakları, baskı grupları akıllarınca bir yönetim boşluğu olacağını düşünüp eski oyunlarından medet umdular. Bunların en kullanışlı aleti de terördür, terör örgütleridir. 7 Haziran'dan bu yana birileri yine terör kartına sarıldı. Terör örgütlerini, PKK'yı, DEAŞ'ı, DHKP-C'yi, MLKP'yi hepsini üstümüze saldılar" ifadelerini kullandı.
Terör olaylarına tevessül edenlerin gereken cevabı alacağını belirten Davutoğlu, "Barış iddiasında bulunanlara, emek dünyasının merkezinden sesleniyorum. Bir kez daha bütün terör olaylarında şehit düşmüş, hayatını kaybetmiş bütün vatandaşlarımıza sizlerin huzurunda Allah'tan rahmet diliyorum. Onların hakkını, hukukunu, emeğini korumak için son bir terörist kalmayana kadar mücadelemize devam edeceğimizi ilan ediyorum. Bilsinler ki kim terör kartına tevessül ederse hak ettiği cevabı alır. Terörün kimliğine, dayandığı ideolojiye bakmayız. 'Şu terör örgütüne karşı mücadele gerekir, bu terör örgütüne ise sırtımızı yaslarız' diyenler gibi ayrım yapmayız. Türkiye artık eski Türkiye değil. Kimse boş heveslere kapılmasın. O günlere bir daha asla geri dönülmeyecek" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2015, 09:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474