banner564

Hamzaoğlu imzayı attı

Galatasaray, Hamza Hamzaoğlu ile 3 yıllık yeni sözleşmeyi bugün imzaladı

Hamzaoğlu imzayı attı
banner598
Galatasaray, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile yeni sözleşme imzaladı.
Florya Metin Oktay Tesisleri'nde kulüp başkanı Dursun Özbek ve yönetim kurulu üyesi Cüneyt Tanman'ın da hazır bulunduğu törende Hamzaoğlu, 3 yıllık yeni sözleşmeye imza attı.
Hamza Hamzaoğlu ile oldukça başarılı bir sezonu geride bıraktıklarını belirten başkan Özbek, "Çok da keyifli bir sezon oldu ve iki kupayla bitirdik. İlk kontratını yaparken de yönetimdeydim. Çok güvendiğimiz, çok faydalı olacağına inandığımız biriydi. Göreve ilk getirirken yine uzun vadeli düşünüyorduk. Çok isabetli bir karar aldığımızı herkes gördü" diye konuştu.

Hamzaoğlu'na ne kadar ödenecek?
"Kendisiyle yaptığımız görüşmeler çerçevesinde, önümüzdeki 3 yıllık dönemde beraber olacağız" diyen Özbek, "Galatasaray'ı başarıdan başarıya koşturacağına inandığım bir arkadaşım. Bundan sonraki dönemde de her zaman hocamızın arkasında olacağız. Galatasaray'ı birlikte başarıya taşımak için gerekenleri yapacağız" ifadelerini kullandı.

Hamzaoğlu: Daha çok çalışmamız gerekiyor
Kendisine duyulan güvenden dolayı sarı-kırmızılı yönetime teşekkür eden Hamza Hamzaoğlu, yeni dönemde daha da çok çalışmaları gerektiğini kaydetti.
Galatasaray'la ilk imzayı yine Florya Metin Oktay Tesisleri'nde imzaladığını hatırlatan sarı-kırmızılı teknik adam, "O gün çok farklı heyecanlar içindeydim. Yıllar sonra tekrar takımıma hizmet verecek olmanın heyecanı vardı. Önümüzde elde edilmesi gereken başarılar bulunuyordu. Şükürler olsun bugüne kadar işlerimiz umduğumuz gibi gitti ve sezonu 2 kupayla kapattık. Yönetimimizin bize duyduğu güvenle 3 yıl daha beraber çalışacağız. Bundan sonraki dönem için de düşüncelerimiz ve hayallerimiz var. Önemli olan bu süreçte görevimizi layıkıyla yerine getirebilmek. Önümüzdeki dönemde daha çok çalışmamız gerektiğinin farkındayız" dedi.
İmza töreninde yer alan sarı-kırmızılı yönetici Cüneyt Tanman, idarecilik görevine gelir gelmez Hamza Hamzaoğlu'nun 2 tane kupa getirdiğini aktararak, "Onunla çalışmaktan çok mutluyum. Takımını tanıyan ve gelecekle ilgili planlarını yapmış bir teknik adamla çalışıyor olmak, bizler için çok önemli. İnşallah iyi bir beraberlik olacak. Önce TFF Süper Kupa, sonra da diğer kupalarla birlikte bunu taçlandıracağız" şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından sözleşmeye imza atılırken, birlikte basın mensuplarına poz verildi.

Güncelleme Tarihi: 14 Haziran 2015, 09:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473