banner564

Allah korkusu kalmadı

Güngören’deki camiden çok sayıda Kur'an-ı Kerim çalan hırsız güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi

Allah korkusu kalmadı
banner598
İstanbul Güngören’de, bir camiden çok sayıda Kur'an-ı Kerim ve Kur'an-ı Kerim meali çalan hırsız güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülerden eşkali belirlenen ve polis tarafından yakalanan şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. 
Olay 5 Haziran 2015 tarihinde saat 16.00 sıralarında Güneştepe Mahallesi'nde bulunan bir camide meydana geldi. Güvenlik kameraları tarafından da saniye saniye kaydedilen olayda, hırsız camiye ayakkabılarını çıkararak giriyor. Ellerindeki poşetleri bir kenara koyan hırsız, Kur'an-ı Kerim ve meallerin bulunduğu dolaba yöneliyor. Dolaptan 9 adet Kur'an-ı Kerim meali ve 4 adet Kur'an-ı Kerim alan şahıs, bunları yanında bulunan poşetlerin içine koyuyor. Şahıs daha sonra hızla olay yerinden uzaklaşıyor.
Konuyla ilgili inceleme başlatan polis ekipleri şüpheli H.E.’yi (48) gözaltına aldı. Şüpheli şahsın ‘Kilitlenmek suretiyle muhafaza altına alınan eşya hakkında hırsızlık’ suçundan aranmasının bulunduğunu tespit eden polisler, zanlının 12 ve 27 Nisan tarihinde Güngören’de yine bir camiden 8 adet Kuran-ı Kerim ve 16 adet hadis kitabı çalınması olaylarına karıştığını belirledi. Mahkemeye çıkarılan H. E. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Güncelleme Tarihi: 14 Haziran 2015, 09:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473