banner564

Ayrancı yasta

3 arkadaşıyla birlikte yüzmeye gittiği barajda kaybolan 15 yaşındaki Emre Karabacak’ın cansız bedenini 5 kişilik dalgıç ekibi çıkardı

Ayrancı yasta
banner598
Karaman'da 2 gün önce Ayrancı Barajı'nda kaybolan 15 yaşındaki Emre Karabacak'ın cesedine ulaşıldı.
Ayrancı ilçesine 5 kilometre uzaklıktaki Ayrancı Barajı'nda gece ara verilen arama çalışmalarına sabah saatlerinde yeniden başlandı. 
Jandarma ile İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünce (AFAD) yürütülen çalışmalara, Mersin Emniyet Müdürlüğü Su Altı Grup Amirliğine bağlı 5 kişilik dalgıç ekibi de destek verdi. Yaklaşık bir saat süren çalışma sonucunda Karabacak'ın cesedine ulaşıldı.
Karabacak'ın cesedi, Karaman Devlet Hastanesi morguna götürüldü.
Fenalık geçiren gencin yakınları ile olaydan sonra durumu jandarmaya bildirmedikleri iddia edilen Karabacak'ın 3 arkadaşı arasında tartışma çıktı. Tartışmanın arbedeye dönüşmesi üzerine olaya jandarma ve polis ekipleri müdahale etti.
Emre Karabacak, Akçaşehir beldesinden üç arkadaşıyla 11 Haziran'da yüzmeye gittiği Ayrancı Barajında kaybolmuştu. Karabacak'ın baraj gölünden çıkmadığını gören arkadaşları, korkup kimseye haber vermeden evlerine dönmüştü. Emre'nin eve dönmemesi üzerine ailesi, jandarmaya kayıp başvurusunda bulunmuştu.

Güncelleme Tarihi: 14 Haziran 2015, 09:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473