banner564

Tuğçe’nin dileği kabul oldu

Manisa CHP Milletvekili Özgür Özel, 4 ay önce mail gönderen genç kızı tanımamasına rağmen nikah şahitliğini yaptı

Tuğçe’nin dileği kabul oldu
banner598
Manisa CHP Milletvekili Özgür Özel, 4 ay önce mail adresine ‘Şahidim olur musunuz?' yazan genç kızı tanımamasına rağmen kırmayarak nikah şahitliğini yaptı.
Tuğçe Duyar (28) ile Onur Yiğit (29)’in nikah töreni Manisa Şehzadeler Belediyesi Bedesten nikah salonunda gerçekleştirildi. Bir fabrikada yönetim kurulu asistanlığı yapan Tuğçe Duyar’ın 4 ay önce çektiği ‘Hayalim sizin, benim nikah şahitliğimi yapmanız. Nikah şahidim olur musunuz? Benim bu mutluluğumu paylaşır mısınız?’ mailine CHP Milletvekili Özel de olumlu cevap verdi. Özel, Tuğçe Duyar’ın 4 ay önceki isteğini kırmayarak, genç kızın nikah şahitliğini yaptı. Damadın nikah şahitliğini ise aile dostları olan Hasan Özkan yaptı.
Genç çiftin nikahını kıyıldıktan sonra evlenme cüzdanını da Milletvekili Özel, Tuğçe Duyar’a verdi. Nikah şahidi olma serüvenini anlatan CHP’li Özel, “4 ay önce şahsi mail adresime bir mail geldi. Mailde siyasetçi olarak beni beğendiğini ve mutlu gününde nikah şahidim olmamı talebinde bulundu. Ardından kendisi telefonlaştık ve nikah şahidin olacağımın sözünü verdim. Ben de bu sözümü yerine getirdim. Ben bazı kesimler gibi 2 veya 3 çocuk yapın demeyeceğim. Allah gönüllerine göre çocuk versin. Diyebileceğim tek şey, çocuklarının vatana ve Atatürk düşüncelerine sımsıkı bağlı kalması. Genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diliyorum.’’ diye konuştu.
CHP’li Özel konuşmasının ardından genç çiftle birlikte selfi çektirdi. İsteği gerçek olan gelin ise “Siyasi yoğunluğundan dolayı 4 ay önce attığım mesajı görmeyeceğini ve cevap bile vermeyeceğini sanıyordum. Ama gerçekten halkın adamı olduğunu ve gerçekten duyarlı bir milletvekili olduğunu göstererek mesajıma cevap verdi ve nikah şahidim oldu. Attığı imzanın bizim evliliğimizin bir uğuru olacağına inanıyorum. Kendisine siyasi hayatta daha çok başarılar diliyorum.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 14 Haziran 2015, 09:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474