banner564

Hedef bu yıl kupa, gelecek yıl lig

Türk Ocağı Teknik Direktörü Mehmet Bolkan takımının hedefleriyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu

Hedef bu yıl kupa, gelecek yıl lig
banner598
Türk Ocağı’nın başarılı teknik adamı Mehmet Bolkan, oynayacakları Mağusa Türk Gücü ve GAÜ Çetinkaya karşılaşmaları öncesinden Diyalog Spor Servisimize açıklamalarda bulundu.

 “Sentetik zemin çok riskli”
 Başarılı teknik adam Bolkan‘’Bizim açımızdan sentetik zeminde oynayacak olmamız kötü olacak, çünkü birkaç gün sonra çok kritik bir kupa karşılaşmamız var ve sentetik zeminde oynamaya alışık olmadığımızdan sakatlık yaşamaya müsait bir ortamda bulunacağız’’ dedi.
 
“Rotasyon yapma konusunda sıkıntılıyız”
 Genç takımın şampiyonluğa oynaması sebebiyle oradan da oyuncu alamadıklarını belirten Bolkan ‘’Genç takımdan alıp oynatabileceğim Doğukan gibi, İlker gibi çok yetenekli oyuncularımız var ancak genç takımımızın şampiyonluğa oynaması sebebiyle oradan da oyuncu alamıyoruz. Bu da elimizi kısıtlıyor, bu yüzden sakatlık riski bulunan ve sıkıntı çeken Coşkun gibi isimleri bu karşılaşmada sahaya sürmeyi düşünmüyorum’’ dedi.
 
“GAÜ Çetinkaya’yı eleyebilecek güçteyiz”
 GAÜ Çetinkaya’ya saygı duyduklarını ancak onları eleyebilecek güce sahip olduklarını belirten Mehmet Bolkan ‘’GAÜ Çetinkaya yeni teknik direktör değiştirdi, bu sebeple bunun motivasyonu olacaktır. Kendi evimizde oynadığımız karşılaşmadan gol yemeden, gollü bir galibiyetle ayrılırsak turun kapısını aralamış oluruz. GAÜ Çetinkaya’yı eleyebilecek güçte olduğumuza inanıyorum ve oyuncularıma güveniyorum’’ dedi.
 
“Önümüzdeki yıl hedef lig şampiyonluğu”
 Tecrübeli teknik adam ‘’Önümüzdeki sene için hedefimiz lig şampiyonluğudur. Bu doğrultuda devre arası opsiyonlu olarak kiralık transfer ettiğimiz Justice ve Bilal’ın bonservislerini opsiyonlarını kullanarak almak istiyoruz.’’ diyerek sözlerini noktaladı.

Güncelleme Tarihi: 10 Mart 2017, 10:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474