banner564

28 yaşında veda etti

Güzelyurt-Lefkoşa anayolunda aşırı süratle direksiyon hakimiyetini kaybederek orta refüjdeki direklere çarpan Mahmut Çelik olay yerinde can verdi

28 yaşında veda etti
banner598
Melin DOBRAN
Lefkoşa-Güzelyurt anayolunda dün saat 11.30 civarında meydana gelen trafik kazasında 28 yaşındaki Mahmut Çelik, olay yerinde can verdi. 
Güzelyurt’tan Lefkoşa istikametine doğru JH 865 plakalı araç ile seyreden Çelik, Alayköy sanayi bölgesi civarında direksiyon hâkimiyetini kaybetti. 
Direksiyon hâkimiyeti kaybedilen araç, orta refüjdeki iki aydınlatma direğine çarptıktan sonra takla attı. Aşırı süratli araçtan refüjün içine savrulan Murat Çelik, olay yerinde hayatını kaybetti. Kaza mahalline ulaşan bir yakını ise Çelik’in cansız bedeni ile karşılaşınca sinir krizi geçirdi. 

Devrilen direk başka araca çarptı
Kaza esnasında Murat Çelik’in kullandığı aracın çarptığı aydınlatma direği, Lefkoşa’dan Güzelyurt istikametine doğru seyreden, Orhan Seçkin (E-49) yönetimindeki KD 361 Z plakalı kiralık aracın üzerine düştü. 
Sürücü Seçkin’in olaydan büyük bir şans eseri yara almadan kurtulduğu belirtildi. 

Anayolda bariyer yok…
Yoldan geçen sürücüler, söz konusu yolda bariyer olmamasına tepki gösterdi. Güzelyurt yolunun bir kısmına bariyer yapıldığını ifade eden sürücüler, yolun hem ortasına hem de kenarına bariyer yapılması gerektiğini vurguladı.

3 ayda 9 ölümlü trafik kazası
Çelik’in can verdiği kazayla beraber, bu yıl meydana gelen ölümlü kaza sayısı 9’a yükseldi. Elde edilen bilgilere göre Murat Çelik, Güzelyurt’ta faaliyet gösteren Tamöz Oto Galeri’de yıkamacı olarak çalışıyordu. Güzelyurt’ta yaşayan Çelik, bölgenin sevilen gençleri arasındaydı. Nişanlı olduğu ifade edilen Çelik’in zamansız vedası, tüm sevenlerini şoka soktu. Geçtiğimiz gün Geçitköy’deki kazada hayatını kaybeden Kamil Göktepe’nin acısı dinmeden, Çelik’in kara haberiyle Güzelyurt bir kez daha sarsıldı.

Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2017, 10:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473