banner564

Tehlike giderek artıyor

Bostancı’da gerçekleştirilen operasyon sonucunda 600 gram eroin ele geçirildi

Tehlike giderek artıyor
banner598
Çiğdem AYDIN
Narkotik ekipleri tarafından Güzelyurt-Bostancı’da gerçekleştirilen operasyon sonucunda Hacı Karadağ, Esat Cabbar Gözalıcı ve Faruk Sayın isimli zanlıların tasarrufunda 600 gram eroin ele geçirildi. Tutuklanan zanlılar dün Güzelyurt’ta mahkeme huzuruna çıkarıldı. 
Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görevli polis, zanlı Hacı Karadağ’ın aracına 9 Mart tarihinde saat 22.00 raddelerinde gerçekleştirilen operasyonda araç içerisinde yolcu olarak bulunan zanlı Esat Cabbar Gözalıcı’nın polisleri fark etmesi üzerine tasarrufunda bulunan yaklaşık 600 gram ağırlığındaki eroin türü uyuşturucu maddeyi araçtan dışarı attığının tespit edildiğini söyledi. 

Kaçmak isterken polis aracına çarptı…
Polis, zanlıların polis tarafından durdurulmak istendiği esnada araç sürücüsü Hacı Karadağ’ın panikleyerek, aracı ile polis aracına çarparak durduğunu ifade etti. 
Polis, zanlı Karadağ ile araç içerisinde yolcu olarak bulunan zanlılar Esat Cabbar Gözalıcı ve Faruk Sayın’ın da makul güç kullanılarak tutuklandığını belirtti. Polis, mesele ile ilgili olarak başlatılan soruşturmanın henüz yeni olduğunu, zanlılar Esat Cabbar Gözalıcı ve Faruk Sayın’ın gönüllü ifade verip suçlarını kabul ettiğini söyledi. 
Polis, alınan emarenin tahlile gönderileceğini, alınan ifadelerin ise teyit ve tekzip edileceğini belirterek 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti. Mahkeme talep edilen süreyi onayladı.

Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2017, 10:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474