banner564

Hedef iyi futbol

Son haftaların çıkışta iki takımı olan Cihangir ve Mormenekşe takımları, on yedinci hafta karşılaşmasında yarın Cihangir de bir araya gelecek

Hedef iyi futbol
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ

Bir yanda yedi maç sonrası on dokuz puan toplayan Cihangir, diğer yanda ise dört maçtır yenilmeyen Mormenekşe, on yedinci hafta karşılaşmasında yarın Cihangir Stadı’nda iki takım bir araya gelecek. Zorlu maç öncesi iki takımın teknik adamları son durumlarını gazetemiz spor servisine aktarırken, ortak noktalarının iyi futbol oluşu gözlerden kaçmadı.
Özgürgün: Zor döneme giriyoruz
Cihangir Teknik Direktörü Mehmet Ali Özgürgün’ün Mormenekşe maçı öncesi yaptığı değerlendirmede, arka arkaya maç kazanmalarının önemli olduğunu, ancak bu galibiyetlerin anlamlı olması için, üzerlerinde yer alan takımların da puan kaybetmesinin gerektiğini belirtti. Son 7 maçta 19  puan topladıklarını aktaran Mehmet Ali Özgürgün, Mormenekşe maçı ile zor döneme gireceklerini, bu keskin virajları ise iyi noktalamak zorunda olduklarının altını çizdi.
Her zaman futbol şansı olamaz
Son dönemlerde iyi futbol oynayamadıklarını ancak futbol şansının yanlarında olduğunu hatırlatan Cihangir Teknik Direktörü Mehmet Ali Özgürgün, bu konuda oyuncularını ciddi anlamda uyardıklarını, iyi futbol oynamak zorunda olduklarını bu faktörü ise oyuncularının bilmesi gerektiğini belirtti. Rakipleri karşısında iyi oynamak zorunda olduklarını ve işi şansa bırakmamaları gerektiğini aktaran Özgürgün, zorlu Mormenekşe karşısında işlerinin oldukça zor olduğunu ancak kazanmaları gerektiğini vurguladı.
35 puan barajını aşmalıyız
Yakalanan seri sonrası iyi noktaya gelme adına 35 baraj puanını hedef koyduklarını aktaran Özgürgün, bunu yapmaları halinde istenilen noktada olacaklarını hatırlattı. Son dönemde iyi bir kaleci ve defans uyumunun Cihangir takımında ön plana çıktığını belirten Mehmet Ali Özgürgün, bununda alınan galibiyetlerde pay sahibi olduğunu sözlerine ekledi.
Şerifoğlu: Toparlanma süreci geride kaldı
Mormenekşe Teknik Direktörü Eralp Şerifoğlu ise Cihangir maçı öncesi verdiği demeçte, Mormenekşe olarak toparlanma sürecini geride bıraktıklarını, 4 hafta yenilmeyen bir takım olarak bulundukları konumu korumak istediklerinin altını çizdi. Cihangir maçı öncesi takım içerisinde stres ya da sorun yapacakları bir durumun bulunmadığını belirten tecrübeli Teknik Adam, bununda iyi futbol oynamaları için büyük fırsat olduğunu vurguladı. Geçmiş dönemlerde yaşadıkları yokluk ve eksilere rağmen iyi noktada olmanın önemine dikkat çeken Eralp Şerifoğlu, iyi futbollarını Cihangir karşısında da izlettireceklerini belirtti.
Puan aralığını unutmamak gerekir
Gelinen noktada takımlar arasındaki puan aralığının az oluşunu göz ardı etmemek gerektiğini belirten Şerifoğlu, Lapta ve Gönyeli takımlarının matematiksel olarak düşmediğini, bu iki takımın ise son dönemde sergiledikleri performansları herkesin görmesi gerektiğini vurguladı. Her maça ayni ciddiyetle hazırlanacaklarını, bu maçın sonrasında oynanacak olan Gönyeli maçının da bu şekilde olacağını hatırlatan Şerifoğlu, zor dönemeçin kendilerini beklediğini, bulundukları noktada ise kalmayı hedef olarak belirlediklerini sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 14 Şubat 2015, 09:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474