banner564

Hediyelerini aldılar

Diyalog Gazetesi ve İpekay Ltd. işbirliğinde düzenlenen “Nivea Men” Ödülleri sahiplerini buldu

Hediyelerini aldılar
banner598

Diyalog Gazetesi ve İpekay Ltd. işbirliğinde düzenlenen “Nivea Men” Ödülleri, dün düzenlenen törenle haftanın başarılarına verildi. 

Diyalog Gazetesi Spor Servisi tarafından, 17. haftada Süper Lig maçları içerisinde, Haftanın Futbolcusu olarak seçilen MTG kalecisi Türkkan Delideniz, Haftanın Antrenörü seçilen Türk Ocağı Teknik Direktörü Rıza Erseven, Haftanın Hakemi seçilen Mehmet Sezener ve Birinci Lig’de ayın futbolcusu seçilen Yalova futbolcusu Murat Gertik ödülünü düzenlenen törenle aldı.

Erseven ödülünü Özler’den aldı
Ligin ikinci devresinde müthiş bir çıkış yakalayan TOL, konuk ettiği ligin güçlü ekiplerinden Lefke’yi farklı mağlup ederek çıkışını sürdürürken bu iyi gidişatta takımına verdiği moral ve motivasyon, taktikler ve yerinde değişiklikler ile Haftanın Antrenörü seçilen Rıza Erseven’e ödülü İpekay Direktörü Mehmet Özler tarafından verildi.

Türkkan’a ödülünü Erdinç verdi
Takımı MTG’nin Değirmenlik deplasmanında aldığı galibiyette birçok kritik kurtarışa imza atan Türkkan, takım arkadaşlarına verdiği güven ile alınan bu önemli üç puanda büyük pay sahibi oldu. Haftanın Futbolcusu seçilen Türkkan, ödülünü İpekay Ticaret ve Pazarlama Müdürü Ayten Erdinç’ten aldı.

Sezener’e ödülü Oben verdi
Haftanın en kritik mücadelelerinden birinde düdük çalan Mehmet Sezener, bu zor karşılaşmada başarılı bir yönetim ortaya koydu. Kritik anlarda doğru düdükler çalan Mehmet Sezener, yardımcılarıyla da iyi anlaştı. Haftanın hakemi seçilen Mehmet Sezener’e ödülünü Diyalog Gazetesi Spor Müdürü Çelen Oben verdi.

Ayın futbolcusu Murat Gertik seçildi
Diyalog Gazetesi tarafından birinci lig takımları arasında seçilen ayın futbolcusu ise bu ay takımında gösterdiği performans ile Yalova futbolcusu Murat Gertik’in oldu. Ayın futbolcusu seçilen Murat Gertik ödülünü Diyalog Gazetesi spor yazarlarından Beyzade Ünalmış’ın elinden aldı.

Güncelleme Tarihi: 03 Mart 2016, 08:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473