banner564

Herkese teşekkür etti

Ümitcan Babahan “Ülkemi en iyi şekilde temsil edeceğim” derken Değirmenlik’te önemli anılarının olduğunu söyledi

Herkese teşekkür etti
banner598
Erkut MAHSUCU
Değirmenlik alt yapısından yetişip 15 yaşında olmasına rağmen A takıma yükselip zaman zamanda bazı maçlarda görev alan Ümitcan Babahan futbol hayatını Gaziantep'te sürdürecek. Gaziantepspor'a transfer sürecini ve bu süreçte yanında olanları anlattı. Ümitcan Babahan formayı giydi ve duygularını ilk kez Diyalog Spor Servisi’ne anlattı.

Yüzlerini kara çıkarmıyacağım
Sözlerine bu süreçte emeği geçen herkese teşekkür ederek başlayan Babahan; ''İlk Konyaspor ardından Kırıkhanspor ve son olarak Gaziantepspor takımına transfer olmam sürecinde bana yardımcı olan Menejer Özeş Çıraklı, Tekin Birinci ve Cihangir Güner'e sonsuz teşekkür ederim. Bununla birlikte Kırıkhanspor eski Teknik Direktörü Ali Eren ve yardımcısı Bülent Hoca'ya sonsuz teşekkür ederim.

Değirmenlik camiasında unutulmaz anılarım oldu
Değirmenlik alt yapısından yetişip A takıma kadar yükselen Babahan sözlerine şöyle devam etti; ”Değirmenlik takımında kısa sürede çok güzel anılarım oldu. Değirmenlik takımında yaşadıklarımı hiçbir zaman unutmayacağım. Bu süreçte başkan ve teknik ekibe teşekkür ederim” dedi.

Ülkemi en iyi şekilde temsil edeceğim 
Ülke futbolunda çok yetenekli futbolcular olduğunu dile getiren Babahan sözlerine şöyle devam etti; ülke futbolunda çok yetenekli, futbolcular var ama yeteri kadar alt yapıya önem yok. Bu ülke futbolunda yaşanan en büyük sıkıntıdır. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Çok zor bir antrenman süreci geçiriyorum. Burada her şey daha disiplinli ve daha profesyonel ve bende elimden geleni yapıyorum. Ülkemi en iyi şekilde temsil edeceğim'' dedi.

Güncelleme Tarihi: 21 Temmuz 2016, 10:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473