banner564

İki toplumu yakınlaştıracak

Coşkun Ulusoy,  MTG ile Nea Salamina arasında oynanacak dostluk maçı için “Böyle maçların daha sık olması lazım” diyerek organizasyona destek verdi

İki toplumu yakınlaştıracak
banner598

 Süleyman REBGE

Bir dönem Nea Salamia takımında forma giyen Kıbrıs Türk Futbolu’nun efsane isimlerinden Çoşkun Ulusoy, Mağusa Türk Gücü ve Nea Salamia takımları arasında oynanacak maçı olumlu yorumladı ve daha sık bu tip maçların olması gerektiğini söyledi.

Nea Salamia’da çok iyi zamanlar geçirdim
Ülkemizde bir çok önemli takımda forma giyen ve bir dönemde Güney Kıbrıs’ın Nea Salamia takımında da  oynayan Kıbrıs Türk futbolunun efsane isimlerden Çoşkun Ulusoy Nea Salamia günlerini anlatırken orada çok iyi zamanlar geçirdiği söyledi.Ulusoy:” Orada iyi dostluklar kurdum, halen beni tanıyanlar ve maçlara gittiğimde benimle ilgilenip sohbet eden insanlar var, orada çok güzel günler geçirdim.”dedi.

Çoşkun Ulusoy: Bu karşılaşma iki toplumu yakınlaştıracak
19 Martta gerçekleşecek olan Mağusa Türk Gücü ve Nea Salamia karşılaşmasının çok güzel ve anlamlı bir etkinlik olduğuna vurgu yapan Ulusoy: “Bence bu tip maçların artması gerekir, Kuzey ve Güney sınır kapılarının açılması ile insanlar birbirine yakınlaştı, bu tip organizasyonlarda aynı kapıların açılması gibi iki toplumun yakınlaşmasına katkı sağlaycak”dedi.

Ulusoy:  Keşke benim gibi daha birçok futbolcu oynayabilseydi
Ulusoy kendisi gibi bir çok Kıbrıslı Türk’ün Güney liglerinde oynamasını istediğini söylerken, şartlar ve  tarih uygun olursa Mağusa Türk Gücü ve Nea Salamia takımları arasında oynanancak olan dostluk maçına gideceğini söyledi. Ulusoy son olarak böyle maçların artmasını tüm gönlü ile dilediğini söyledi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473