banner564

İskele’de puan savaşı

Cumartesi günü karşılaşacak olan Yeni Boğaziçi ile Gençlerbirliği’nin hedefleri 3 puan

İskele’de puan savaşı
banner598
Hamit SAKALLI

K-PET Süper Ligin 23.haftasında karşı karşıya gelecek olan Gençlerbirliği ile Yeni Boğaziçi’nin alt sıraları ilgilendiren mücadelesinde her iki takımın da şiddetle puana olan ihtiyacı, karşılaşmanın zorluk derecesini artırıyor.

Vural Köseoğlu: Öncelikli hedefimiz puan
Pepsi Kıbrıs Kupası Çeyrek Finali’nde Yalova’ya mağlup olduktan sonra istifa eden Gürsel Kaçmaz’ın yerine göreve gelen Vural Köseoğlu, Gençlerbirliği deplasmanından öncelikli hedeflerinin puan çıkarmak olduğunu söyledi.

Gürsel hocayla devam etmek isterdik
Vural Köseoğlu açıklamalarında, Gürsel hocayla yola devam etmek istediklerini ancak bunun gerçekleşmediğini belirterek, zor zamanda kendisinin elini taşın altına koyduğunu ve bir Yeni Boğaziçili olarak her türlü görevi üstlenmekten çekinmeyeceğini belirtti.

Takımı mental olarak hazırlıyoruz
Vural Köseoğlu, takımını Gençlerbirliği karşılaşmasına, takımın üst üste aldığı mağlubiyetlerden dolayı, fizik veya taktik olarak değil de öncelikle mental olarak hazırlayacaklarını belirtti. Vural Köseoğlu, Gençlerbirliği takımını iyi tanıdıklarını ve bu karşılaşmaya dört antrenmanla hazırlanıp karşılaşmadan mutlaka puan çıkaracaklarını ifade etti. Gençlerbirliği’ne karşı puan avantajları olduğunu söyleyen Vural Köseoğlu, sahaya yenemezsen yenilme düşüncesiyle çıkacaklarını belirterek, önlerindeki diğer karşılamalara da moralli girmek açısından bu karşılaşmada alacakları her puanın önemli olduğunu vurguladı.

Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2015, 09:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474