banner564

İstikrar için galibiyet

GAÜ-Çetinkaya Teknik Direktörü Mehmet Ali Özgürgün, başarılı olmak istediklerini söyledi

İstikrar için galibiyet
banner598
Hamit SAKALLI
K-Pet Süper Lig’in 4. Hafta açılış karşılaşmasında Doğan Türk Birliği ile Cuma günü deplasmanda karşılaşacak olan GAÜ-Çetinkaya’da hedef galibiyet olarak belirlendi. Zorlu karşılaşma öncesinde açıklamalarda bulunan GAÜ-Çetinkaya teknik direktörü Mehmet Ali Özgürgün, istikrarı sağlamak adına galibiyet almaları gerektiğini ifade etti.

Zor bir rakip
GAÜ Çetinkaya Teknik Direktörü Mehmet Ali Özgürgün, Doğan Türk Birliği’nin mücadeleci bir yapıya sahip ve koşan bir ekip olduğunu belirterek, karşılaşmanın zorluk derecesinin yüksek olacağını düşündüğünü söyledi. Özgürgün, GAÜ Çetinkaya’nın karşılaşmanın sonucu ne olursa olsun sahaya mutlak galibiyet için çıkacağını ifade ederken tek eksiklerinin Eko olduğunu sözlerine ekledi.

Motivasyon daha farklı
Mehmet Ali Özgürgün, karşılaşmanın gece oynanacak olmasının her iki takımın futbolcularına da olumlu etki yapacağını düşündüğünü söyledi. Özgürgün, ülkemizdeki sıcak, rüzgarlı hava şartlarının futbolcuların performansına olumsuz yansıdığını ve gece maçında hava şartlarının futbol oynamaya daha müsait olduğunu ifade ederken gece karşılaşmalarında atmosferin ve motivasyonun daha yüksek olduğunu belirtti.

Güncelleme Tarihi: 13 Ekim 2016, 10:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474