banner564

İyi işler çıkaracağız

Dar kadrosu ile yeni sezona hazırlanan Cihangir’de yurt dışı kampı 27 Ağustos’ta başlıyor

İyi işler çıkaracağız
banner598

 Beyzade ÜNALMIŞ

Yeni sezon hazırlıklarına 5 Temmuz’da başlayan kupa şampiyonu Cihangir’de sezon hazırlıkları aralıksız devam ediyor. 27 Ağustos tarihinde Ankara’da yurt dışı kampını gerçekleştirecek olan Cihangir’de yabancı arayışı ise devam ediyor. Yoğun ve yorucu bir sürecin içinde olduklarını aktaran Cihangir Teknik Direktörü Toygar Davulcu, oyuncularının hazırlık dönemindeki katılım, arzu ve isteklerinden son derece memnun olduğunu söyledi.

Küçülmeye gittik
Cihangir Teknik Direktörü Toygar Davulcu kupa’yı kaldırdıkları gece takımda yer alan isimlerden Raif, Burak ve Seyhan’ın şu an aralarında olmadığını, Ali ve Nurettin’in ise sakatlıklarının devam ettiğini söyledi. Kazandıkları kupa sonrası takıma sponsorluk desteği geleceği ve büyümeye gidileceği konuşulsa da bunun olmadığını belirten Davulcu, sonrasında ise küçülmeye gidilmenin kaçınılmaz olduğunu ifade etti. 

Kimse sorun çıkarmadı
Tüm bu yaşananlara rağmen, küçülmeye gidileceğinin oyuncu grubuna aktarılması sonrası kimsenin sorun çıkarmadığını, olayı da büyütmediğini söyleyen Cihangir Teknik Direktörü Toygar Davulcu, gösterdikleri anlayış ve özveriden dolayı oyuncu grubuna bir kez daha teşekkür etti. Mevcut kadro yanında alt yapıdan aç isimleri de aralarına alarak yola devam ettiklerini söyleyen Toygar Davulcu, hazırlık döneminin iyi ve yorucu geçtiğini söyledi.

Yabancı’da tek net Uche
Küçülmeye gidilmesi sonrası kaleci Raif’in ayrılmasından sonra kaleci Türkan’ı aralarına kattıklarını söyleyen Cihangir Teknik Direktörü Davuclu, yabancı oyuncu konusunda ise net olan tek ismin Uche olduğunu söyledi. Denemede olan yabancıların aralarında olduğunu, 27 Ağustos’ta yurt dışı kampında denenecek olan yabancıların da olacağını söyleyen Toygar Davuclu, kısa süre içerisinde yabancı oyuncu konusunu da netleştirmek istediklerini söyledi. 

Sıkıntı Ertaç’ta değildi
Ertaç konusunun sorulması üzerine açıklama yapan tecrübeli çalıştırıcı Toygar Davulcu, Ertaç konusunda sıkıntının Ertaç’da olmadığını, hatanın kendisinde ve camiada olduğunu söyledi. Antrenörlük yaşantısında Ertaç’ın önemli olduğunu, Ertaç ile birlikte Hakan Altın, Devrim, Erbay ve Abdullah’ın da diğer isimler olduğunu belirten Davuclu, Ertaç konusunda hatalı aranacaksa bunun kendisi olduğunu ifade etti.

Organize bir takımız
2018-2019 sezonu fikstürünün belirlenmesinden sonra değerlendirmede bulunan Cihangir Teknik Direktörü Toygar Davulcu, ilk 5 haftanın kendileri adına çok da keyifli olmadığını söyledi. Kağıt üzerinde değerlendirme yapılacaksa ciddi fikstür avantajı olan iki takım olduğunu, Doğan Türk Birliği ve Yenicami’nin ilk 6 hafta içerisinde avantajı olduğunu dile getirdi. 

Yeşilova bu yılın iyi takımlarından 
Merit Alsancak Yeşilova ile hazırlık dönemi çerçevesinde karşılaşma yaptıklarını ve Merit Alsancak Yeşilova takımının bu yılın iyi takımlarında bir olacağını belirten Cihangir Teknik Direktörü Toygar Davulcu, bu zor süreçte çok iyi bir başlangıcın kendileri adına kaçınılmaz olduğunu söyledi. Cihangir olarak üst sıraları zorlayan, şampiyonluk yarışında olan bir takım olmak istediklerini belirten Davulcu, en güçlü veya en geniş kadroya sahip bir takım olmasalar da, en uyumlu ve en organize takımlardan biri olduklarını ifade etti. Bu dönemde en büyük etkenin Ali ve Nurettin’de ki sakatlıklar olduğunu belirten Cihangir Teknik Direktörü Toygar Davulcu, bu iki ismin aralarında olması durumunda ise daha güvenli hedef koyabileceğini söyledi.  Her şeye rağmen dar kadroya rağmen iyi ve tempolu çalıştıklarını belirten Toygar Davulcu, sürecin kendileri adına iyi gittiğini sözlerine ekledi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474