banner564

“Kadro sıkıntımız var”

Hamitköy Teknik Direktörü Mustafa Özarabacı yaptığı değerlendirmede Finansal kaynak bulunması halinde takım olarak önlerinin açık olduğunu belirtti

“Kadro sıkıntımız var”
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
Geçen sezon süper ligde kalmak için çok uğraşan ancak başarılı olamayan Hamitköy’de yeni sezon hazırlıkları dar kadro ile devam ediyor. Diyalog Spor Servisine konuşan Hamitköy Teknik Direktörü Mustafa Özarabacı, görüşme içerisinde oldukları isimler olduğunu, takıma dahil edilmeleri halinde hedef koyabilmenin mümkün olduğunu belirtti.

Fazla oyuncu kaybettik
Yeni sezon öncesi Hamitköy olarak bir çok oyuncu kaybettiklerini belirten Mustafa Özarabacı, şu an itibariyle 8 oyuncu ile yeni sezon hazırlıklarına devam ettiklerini belirtti. Geçen sezon Hamitköy adına sonuna kadar süren bir lig yaşandığını ancak küme düşmeden kurtulamadıklarını, bu sezon ise doğru adımların atılması halinde önlerinin açık olduğunun bilinmesini istedi. Mustafa Özarabacı olarak kendisinin her zaman kazanan takımda olmadan yana kullandığını belirten tecrübeli Teknik Adam, bunu da Hamitköy ile yaşamak istediğini belirtti.

Finansal kaynağı bulmalıyız
Yeni sezon öncesi Başkan ve yönetimin Finansal kaynak bulma adına çalışmalarını sürdürdüğünü, iyi işler yapma adına ise finansal kaynağın şart olduğunu belirtti. Yeni sezon hazırlıklarına 7-8 kişi ile başladıklarını ve bu sayı ile çalışmaların devam ettiğini belirten Özarabacı, görüşme içinde oldukları iyi isimler bulunduğunu, olması halinde ise daha net ve emin kelimeler kullanabileceğini belirtti.

Sahamız iyi durumda
Başkent takımlarının yaşadığı saha sıkıntılarının kendilerini etkilemediğini, bununda yeni sezon öncesi takım adına önemli olduğunu belirten Hamitköy Teknik Direktörü Mustafa Özarabacı sahalarının durumunun son derece iyi olduğunu belirtti. Şu an için dayanıklılık çalışmalarının sürdüğünü belirten Mustafa Özarabacı, kısa bir süre sonra ise saha çalışmalarına başlayacaklarını sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 10 Ağustos 2014, 08:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474