banner564

Kan kaybı sürüyor 2-2

Küçük Kaymaklı konuk ettiği Yalova ile 2-2 berabere kalarak kötü gidişe engel olamadı

Kan kaybı sürüyor 2-2
banner598
Yer: Şehit Hüseyin Ruso Stadyumu
Hakemler: Ali Özer, Mehmet Tarım, İsmail Ercan, Mehmet Sezener
Küçük Kaymaklı: Hasan Piro, Mehmet Kaygısız, Ahmet Zaifoğlu, Bahadır Göçben,Bayram Anday(Dk. 80 Mete Sağır), Hüseyin Adal, Remzi Betmezoğlu, SamuelZokou(Dk 87 MartinsEkwueme), Taner Bingöllü, ViktorNwazi, Musa Şanlier
Yalova: İrfan Özbay, Mustafa Kamaz Baran,Samuel Kingston, Çağlar Toklu, Ali Özbahar(Dk.46 Erkan Yazıcı), Mahmut İneci, Buğra Barın,CemalYaşınses, Sabri Selden(Dk.77 Muammer Tip), Yusuf Özbahar, Chinedli Dike(Dk.86 Theo Mensah)
Goller: Dk.30 Zokou(Pen.), Dk. 41 Musa (Kaymaklı),Dk.36 Cemal,Dk.58 Buğra(Yalova)

Yusuf YILDIZEV
Ligin 6. Haftasında K.Kaymaklı konuk ettiği Yalova ile 2-2 berabere kalarak puan kayıplarına devam etti. Yalova ise bu zorlu deplasmandan evine mutlu ayrılan taraf oldu. K.Kaymaklı puanını 8 yaparken, Yalova 6 puan yükseldi.
Dk.10: Gelişen K.Kaymaklı atağında Zokou’nun pasıyla topla buluşan Musa’nın sağ çaprazdan şutunda kaleci İrfan başarılıydı.
Dk.12: K.Kaymaklı oyuncusu Zokou’nun pasında ceza sahasında topla buluşan Remzi’nin vuruşu yan ağlarda kaldı.
Dk.15: Gelişen Yalova atağında Buğra çalımlarla ilerledi ve attığı derin pasla Dike karşı karşıya pozisyona girdi. Bu oyuncunun vuruşunda top yan kale direğinden geri geldi. Dönen topda Yusuf bu kez kaleyi yokladı ancak top kaleci Hasan’da kaldı.
Dk.23: K.Kaymaklı gole bir kez daha yaklaştı. Sol taraftan Zokou’nun attığı pasla buluşan Musa’nın sert şutunda İrfan başarılı bir kurtarışa imza attı.
Dk.30: K.Kaymaklı penaltı kazandı. Gelişen atakta Remzi, Kingston’dan sıyrılmak isterken yerde kaldı. Hakem Ali Özer, tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi.Topun başına geçen Zokou, soğukkanlı bir vuruşla tabelayı değiştirdi.1-0
Dk.36: Yalova beraberliği sağladı. Sağ taraftan gelişen atakta Yusuf, seri çalımlara ilerledi ve ortaya çıkardığı etkili topla Cemal’i buluşturdu. Bu oyuncunun ceza sahası içindeki düzgün vuruşunda top köşeden ağlarla kucaklaştı.1-1
Dk.41: K.Kaymaklı bir kez daha öne geçti. Viktor topla ilerledikten sonra güzel bir pasla ceza sahasının sağ çaprazındaki Musa’yı gördü. Musa bekletmeden yaptığı düzgün plase vuruşla takımına üstünlüğü sağladı.2-1
Dk.45: Gelişen K.Kaymaklı atağında Zokou sağ çizgiye kadar indi ve topu uygun durumdaki Musa ile buluşturdu. Bu oyuncu müsait pozisyonda çok kötü vurarak topu dışarı attı.
Dk.47: Ani gelişen K.Kaymaklı atağında savunma arkasına atılan topla buluşan Remzi, kaleci ile karşı karşıya kaldı. Bu oyuncunun yaptığı vuruşta, kaleci İrfan güzel bir kurtarışla mutlak bir golü önledi.
Dk.53: Sol taraftan gelişen Yalova atağında, Cemal çok şık bir çalımla Ahmet’ten sıyrıldı ve penaltı noktasına doğru uygun durumda bulunan Sabri’ye topu aktardı. Bu oyuncunun vuruşunda top üstten dışarı gitti.
Dk.55: Orta sahadan aldığı topla ilerleyen K.Kaymaklı’lı Bayram, iki rakibinden sıyrıldı ve ceza yayı üstünden etkili bir şut çıkardı. Köşeye giden vuruşda İrfan kalesinde bir kez daha başarılıydı.
DK.58: Yalova bir kez daha eşitliği sağladı. Ceza sahasının sol çaprazında kazanılan serbest vuruşda Buğra’nın kaleye doğru gönderdiği etkili top kimseye temas etmeyerek ağlarla buluştu.2-2
Dk.62: Yalova öne geçme şansını adeta geri tepti. K.Kaymaklı oyuncusu Ahmet’in attığı geri pas kısa düştü ve Dike topu kaptı. Kaleci Hasan Piro’dan sıyrılan Dike, bomboş kaleye vuruş yapmak yerine çalım atmayı deneyerek mutlak bir gol pozisyonundan yararlanamadı.
Dk.88: K.Kaymaklı bir kez daha öne geçme şansını kullanamadı. Gelişen atakta Musa’nın kafayla indirdiği topla buluşan Remzi’nin vuruşu direkten geri geldi. Dönen topta Mete tamamlamak istedi ancak Yalova oyuncusu Mustafa son anda müdahale ederek golü önlemiş oldu.

Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2016, 10:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473