banner564

Selfie rekoru kırdı

Sahneye elinde Türk Bayrağı ve 10. Yıl Marşı’nı söyleyerek çıkan Gülben Ergen, tam anlamıyla Cumhuriyet Bayramı coşkusu yaşattı

Selfie rekoru kırdı
banner598
Onur ULAĞ
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda Girne Alsancak’ın gözde turistik tesislerinden olan Merit Crystal Cove Hotel’de sahne alan Gülben Ergen, kırmızı beyaz tercih ettiği özel kostümü ve coşkusu ile tam bir bayram havası yaşattı. Sahneye elinde Türk Bayrağı ve 10. Yıl Marşı’nı söyleyerek çıkan Gülben Ergen, “Bizler kardeşiz. Kıbrıs’a geldiğimde kendi topraklarıma gelmiş gibiyim. Kendimi hiç yabancı hissetmiyorum. Hepiniz hoş geldiniz'” diyerek misafirleri selamladı ve Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı.
“Birazdan yanınıza geleceğim ve selfie rekoru kıracağız” diyerek konuklarının hazır olmasını isteyen Gülben Ergen, konuklarının arasına indi. Neredeyse hayranlarının tamamıyla fotoğraf çektiren Gülben Ergen, gelen tüm istek parçaları da seslendirmeye özen gösterdi.  

Evli misafirlerini sahneye davet etti…
“Kalbe dokuna dokuna gidelim” diyerek romantik parçalarla konserine devam eden Gülben Ergen, 35, 43 ve 50 yıllık evli olan misafirlerini sahneye davet ederek kendilerini kutladı. Konuklarıyla hatıra fotoğrafı da çektiren Gülben Ergen, “Fotoğrafımızı çekin Instagram’a koyacağım. Bana da geçsin inşallah, bu uzun evlilikler” dedi. 
Kendisini izleyen gazetecilerle de bir araya gelen ve sorularını yanıtlayan Gülben Ergen, kırmızı-beyaz kıyafet tercih etmesiyle ilgili olarak, “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı çok önemli çünkü. Bize emanet edilmiş. Bizim de sorumluluklarımızı bilerek yaşamamız gereken bir bayram. Biz çocuklarla bir gün önceden bayrağımızı astık. Bugünün anlamını vere vere yaşadık. Bu kıyafetle tam bir bayram çocuğu sevincindeyim” dedi.





Güncelleme Tarihi: 31 Ekim 2016, 06:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474