banner564

Dağ gibi oldu

Ekonomin kalbinin attığı organize sanayi bölgesinin hemen yanı başında çöplük, herkesin tepkisini topluyor

Dağ gibi oldu
banner598
Melin DOBRAN
Başkent Lefkoşa’da yetki karmaşası nedeniyle hiçbir yetkili makamın ilgilemediği Organize Sanayi Bölgesi’nde sorunlar çığ gibi büyüyor…
Ekonomin kalbinin attığı organize sanayi bölgesinin hemen yanı başında oluşan yeni çöplük, görenlere bu kadarı da olmaz dedirtiyor…
Lefkoşa Türk Belediyesi tarafından yaptırılan ve yıllardır atıl vaziyette duran Veteriner Doktor Ali Güçlü Mezbahası yolunda bulunan çöpler yığınları her geçen gün artıyor.
Duyarsız kişilerin çöp ve molozlarını buraya döktüğünü söyleyen bölge esnafı buna bir önlem alınmasını istiyor.

Rüzgar, Lefkoşa’yı dağıttı
Öte yandan ülkemizde dün sabah saatlerinde başlayan rüzgâr, Başkent Lefkoşa’da çöplerin yollara savrulmasına ve bir ağacın dalının kırılmasına neden oldu. 
Abdi İpekçi Caddesi’nde faaliyet gösteren, K.T. Kooperatif Merkez Bankası’nın bahçesindeki ağacın dalı, sert rüzgârın etkisiyle kırılarak, binanın üzerine düştü. 
Dalın düştüğü yerde kimsenin olmaması, muhtemel bir yaralanmayı önledi. Sanayi bölgesinde ise yol kenarında yığın halde duran çöpler, rüzgârın etkisiyle yolun içine kadar geldi. Bölgede çalışan esnaf, “Her sene ayni rezilliği yaşıyoruz. Kışın ve yağmurların gelmesine az kaldı. Sanayi bölgesini su bastığı anda, çöpler yine yola kadar yayılacak. Yıllardan beridir bu sorun bitmedi” dedi.

Güncelleme Tarihi: 31 Ekim 2016, 06:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474