banner564

Kartal Çeyrek finalde 3-4

Türk Ocağı ile Yenicami arasında oynanan ikinci tur karşılaşmasında Çeyrek finalisti penaltılar belirledi

Kartal Çeyrek finalde 3-4
banner598

 Yer: 20 Temmuz Mete Adanır Stadyumu

Hakemler: Ali Özer, Ferhat Tuna, Özal Çağlayan
Türk ocağı: Hasan, Mustafa, Mehmet Uçar, Turgut Kaan, Bilal, Mehmet Aylanç, Malık, Ahmet Coşkun (Dk. 53 Tonbara), Akande, Ahmet Saygı (Dk. 75 Deniz), Remzi.
Yenicami: Ozan, Hasan (Dk. 95 Eray), Emin, Yasin, Hüseyin Sadıklar, Aminu, Hascan, Salih (Dk. 60 Tansel), Farouk (Dk. 65 Mehmet Çavuş), (Dk. 117 M. Altın), Kenneth, John Ebuka.
Goller: Deniz, Mehmet Uçar, Tonbara (Türk Ocağı). Kenneth, Mehmet Altın, Eray, Emin (Yenicami).

Beyzade ÜNALMIŞ
Normal süresi ve uzatma bölümü eşitlikle tamamlanan karşılaşmanın galibi penaltı vuruşları sonrası Yenicami oldu. Ev sahibi Türk Ocağı 5 penaltı vuruşunun 3’nü golle sonuçlandırırken, konuk Yenicami, 5 penaltı vuruşunun 4’ünü golle sonuçlandırdı. Deniz, Mehmet Uçar ve Tonbara Tür Ocağı adına penaltıları gole çevirirken, Bilal ve Akande penaltı vuruşlarından yararlanamadı. Konuk Yenicami’de ise Kenneth, Mehmet Altın, Eray ve Emin penaltı vuruşlarını golle sonuçlandırırken, John Ebuka penaltı vuruşunu gole çevirmedi. Bu sonuçla rakibine penaltılarda 3-4 lük üstünlük sağlayan Yenicami adını çeyrek finale yazdıran taraf oldu.
Dk.32: Gelişen Yenicami atağında, sol kanattan yapılan ortada, ceza alanı içerisinde Kenneth’in yaptığı kafa vuruşunda top yandan dışarı gitti.
Dk. 38: Farouk ile başlayan Yenicami kontra atağında, bu oyuncunun ara pasında John Ebuka’nın kaleci ile karşı karşıya pozisyonda vuruşunu Hasan Piro, ayakları ile önlemeyi başardı.
Dk. 42: Bu kez John Ebuka ile başlayan Yenicami atağında, bu oyuncunun pasında Farouk’un yaptığı vuruşu kaleci Hasan Piro güzel önledi.
Dk. 48: Hüseyin Sadıklar ile başlayan Yenicami atağında, bu oyuncunun güzel ortasında, John Ebuka’nın yaptığı güzel kafa vuruşunda top az farkla üsten dışarı gitti.
Dk. 51: Türk Ocağı ceza alanı içerisinde topu iyi saklayan Hascan’ın yaptığı etkili vuruşta top az farkla yandan dışarı gitti.
Dk. 53: Gelişen organize Türk Ocağı atağında ceza yayı üzerinde topla buluşan Akande’nin vuruşunu kaleci Ozan önlemeyi başardı.
Dk.73: Sağ kanattan çabuk gelişen Yenicami atağında, Aminu’nun güzel ortasında, John Ebuka’nın güzel kafa vuruşunu kaleci Hasan Piro güzel bir refleksle kornere çeldi.
Dk. 79: Bir başka gelişen Yenicami atağında ceza alanı dışından Mehmet Çavuş’un vuruşunu kaleci Hasan Piro önlemeyi başardı.
Dk. 95: Türk Ocağı kontra atağında Akande’nin güzel ara pasında ceza alanı içerisinde topla buluşan Tonbara topu kontrol edemeyince Türk Ocağı adına önemli bir pozisyon sonlanmış oldu.
Dk. 96: Kendi aldığı topla rakiplerinden sıyrılan Aminu’nun ceza alanına girer girmez yaptığı vuruşta top az farkla direğin yanından dışarı gitti.
Dk. 99: Kalabalık adamla başlayan etkili Türk Ocağı atağında savunma arkasına iyi sarkan Akande’nin vuruşu Ozan’dan dönerken, dönen topa bu kez Tonbara’nın yaptığı vuruşu çizgi üzerinden Emin uzaklaştırdı.
Dk.104: Türk Ocağı takımının kazandığı serbest vuruşta, Malik’in ortasında, Bilal’ın vuruşunu direk dibinde kaleci Ozan önlemeyi başardı.
Dk.115: Bir başka Türk Ocağı’nın kullandığı serbest vuruşta, yapılan ortada, Turgut Kaan’ın vuruşunu kaleci Ozan bir kez daha önlemeyi başardı.
Dk.118: Türk Ocağı kontra atağında, Deniz Kibar’ın kendi çabası ile hazırladığı pozisyon sonrası yaptığı etkili vuruşu, kaleci Ozan son anda kornere çeldi.
Geriye kalan dakikalar sonucu değiştirmeyince, penaltı atışlarına geçilen karşılaşmanın kazananı Yenicami oldu. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474