banner564

Kartal gözünü Akhisar'a dikti

Süper Lig'in 30. haftasında Ege temsilcisine konuk olacak Beşiktaş, karşılaşmadan 3 puan ile ayrılarak şampiyonluk yolunda kritik bir virajı dönmenin hesaplarını yapıyor

Kartal gözünü Akhisar'a dikti
banner598
Beşiktaş, Akhisar Belediyespor maçına final gözüyle bakıyor. Süper Lig'in 30. haftasında Ege temsilcisine konuk olacak siyah-beyazlılar, karşılaşmadan üç puan ile ayrılarak şampiyonluk yolunda kritik bir virajı dönmenin hesaplarını yapıyor.
Süper Lig'in 29. haftasında Sivasspor'u 2-1 mağlup eden Beşiktaş, puanını 69'a çıkardı. Haftayı şampiyonluk yarışındaki rakibi Fenerbahçe'nin beş puan önünde kapatan siyah-beyazlılar gözünü Akhisar Belediyespor maçına çevirdi.
30. haftada Ege temsilcisinin konuğu olacak Beşiktaş'ta tek hedef, karşılaşmadan üç puan ile ayrılmak. Akhisar Belediyespor maçının kayıpsız geçilmesi halinde son dört haftaya önemli bir avantaj ile girecek olan siyah-beyazlılar, hata yapmak istemiyor.
Zorlu süreç öncesi yönetim kurulu oyuncuların bugüne kadar hak ettikleri tüm primlerin ödemesini gerçekleştirdi. Son beş
maç için de ayrı ayrı prim vermeyi planlayan yönetim, futbolcuların motivasyonunu üst seviyede tutmayı amaçlıyor.

Güneş'ten özel hayat uyarısı
Teknik direktör Şenol Güneş ayrıca hafta boyunca oyuncuları ile yapacağı toplantılarla maçın önemine vurgu yapacak. Son
4 haftaya puan kaybı yaşamadan girilmesi durumunda önemli bir eşiğin atlanacağının altını çizecek olan Güneş,
futbolcularından bir ay boyunca özel hayatlarına daha dikkat etmelerini isteyecek.

Beşiktaş'a 10500 koltuk
23 Nisan Cumartesi Manisa 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma öncesi, ev sahibi Akhisar Belediyespor, Beşiktaş taraftarına yaklaşık 10500 koltuk ayrıldı. Ege temsilcisi 3500 kapasiteli 1 kale arkası ve yaklaşık 7000 kapasiteli maraton tribününü gelen yüksek talep üzerine siyah-beyazlı taraftara açma kararı aldı.

Güncelleme Tarihi: 19 Nisan 2016, 08:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473