banner564

Mağusa İhtisas önde

2016 Kickboks Ligi’nde 2. Ayak Müsabakaları yapıldı

Mağusa İhtisas önde
banner598
2016 Kickboks Ligi’nde gerçekleştirilen 2. Ayak Müsabakaları sonrasında, Mağusa İhtisas Kulübü’nün liderliği devam etti.
KKTC Kickboks Federasyonu tarafından düzenlenen 2016 Kickboks Ligi 2. Ayak Müsabakaları geçtiğimiz gün Gazimağusa Arena Spor Salonu’nda gerçekleşti.
Sekiz kulüp sporcularının katılımı ile gerçekleştirilen müsabakalarından önce saat 09:00’da tartı ve kura çekimi yapıldı. Kura çekiminden sonra başlayan müsabakalarda minikler, yıldızlar, gençler ve büyükler kategorilerinde Semi Contact ve Light Contact müsabakaları yapıldı. Kıyasıya mücadelelerin yaşandığı ikinci ayak müsabakalarının sonunda, toplamda 97 puan elde eden Mağusa İhtisas Kulübü puanını 191’e yükselterek, en yakın takipçisi Tatlı Spor Kulübü Birliği ile arasındaki puan farkını 87’ye yükselterek ilk sıradaki yerini korudu. Mağusa İhtisas Kulübü’nü 104 puan ile Tatlı Spor Kulübü Birliği ile 91 puan ile Lefkoşa Savunma Sanatları Derneği izliyor.
Müsabaka sonunda dereceye giren sporcuların madalyaları federasyon yetkilileri ve kulüp başkanları tarafından takdim edildi. Ligin 2 Ayağına ev sahipliği yapan Mağusa İhtisas Kulübü Başkanı Vedat Yayar, Kickboks sporuna yaptıkları katkılardan dolayı Federasyon Başkanı Niyazi Demirel’e, Edip Elektronik LTD Direktörü Ayşe Edip’e ve Temel Reis Restorant sahibi Temel Reis’e teşekkür plaketi sundu. Lig 2. ayağı, toplu fotoğraf çekilmesi ile son buldu.

Güncelleme Tarihi: 19 Nisan 2016, 08:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473