banner564

Kaşif: Sıkıntımız belli

Hazırlık dönemi kapsamında 28 idmanı geride bırakan Ozanköy’ün teknik direktörü defansif yönden hatalara çare arıyor

Kaşif: Sıkıntımız belli
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
Yeni sezonda Süper Lig’de iyi izler bırakmak isteyen Ozanköy’de çalışmalar aralıksız devam ediyor. Ozanköy antrenörü Seran Kaşif, takımın ofansif yönden oldukça iyi olduğunu, defansif olaraksa bir takım sıkıntıların belirgin olduğunu ifade etti. Ligin başlamasına bir aydan kısa bir süre kala şablon ve iskelet üzerinde çalıştıklarını ve eksikleri belirlemek için çaba harcadıklarını ifade eden Kaşif, önlerinde bulunan zamanı iyi değerlendirmek istediklerini ifade etti.

Eksiklerimizi belirledik
Yaptıkları hazırlık karşılaşmalarında iyi sonuçlar almasalar da performans ve mücadele anlamında iyi işler yaptıklarını ifade eden Seran Kaşif, takımın özellikle ofansif anlamda iyi yerde olduğunu belirtti. Defansif anlamda sıkıntının mevcut olduğunu ve çare aradıklarını aktaran Kaşif, en kısa sürede bunu da halledeceklerini ifade etti. Takıma Küçük Kaymaklı’dan Dalyan, Yenicami’den Fikret, Görneç’ten Fırat Kulle ve Doğa Türk Birliği’nden genç oyuncu Alpay Eminoğlu’nu takıma dahil ettiklerini aktaran Kaşif, yabancı oyuncu konusunda ise iki ismin denemede olduğunu aktardı.

Lige hazır girmek istiyoruz
Ligin başlamasına bir aydan kısa bir süre kaldığını ve hazırlıklarını aralıksız sürdürdüklerini aktaran Ozanköy antrenörü Seran Kaşif, tek düşüncelerinin lige eksiksiz ve hazır girmek yönde olduğunu söyledi. Takımın önemli ismi Bekir Yıldız’da sakatlık sürecinin devam ettiğini ancak sonuna geldiklerini söyleyen Kaşif, kalan hazırlık maçları ile birlikte kalan süreyi en iyi şekilde kullanacaklarını ifade etti. 

Hazırlık maçlarında eksikleri göreceğiz
Akova ile yapacakları hazırlık maçı dışında 8-10 Eylül tarihleri arasında Cihangir Kulübünün düzenleyeceği Erülkü turnuvası ile sürecin sonuna geleceklerini aktaran Kaşif, sıkıntının takımda belli olduğunu bunu da çözmek için ellerinde zaman ve imkanın olduğunu ifade etti. Başlayacak olan yeni sezon öncesi ileriye ümitle bakmak istediklerini ifade eden Kaşif, genç ağırlıklı kadrosunun başlayacak olan ligde mücadele anlamında lige renk vereceğine olan inancını sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 04 Eylül 2017, 11:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474