banner564

Clinton 3 gün hücrede

Devriye gezen polisi görünce panikleyen Nijeryalı öğrencinin cebinden, satışa hazır 6 paket bonzai çıktı

Clinton 3 gün hücrede
banner598
Melin DOBRAN
Lefke’de önceki akşam yolda yürürken şüpheli hareketler sergileyen Nijeryalı Clinton Egbiaye Origho devriye polisleri tarafından durduruldu. 
Kuzey Kıbrıs’ta öğrenci olarak bulunduğu öğrenilen zanlının üzerinde yapılan aramada satış için hazırlanmış 6 paket uyuşturucu ele geçirildi. Hakkında soruşturma başlatılan zanlı dün tutuklama talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.
Zanlı hakkındaki soruşturmayı yürüten polis, Lefke’de 3 Eylül saat 22.00 sıralarında Atatürk Caddesi üzerinde şüpheli hareketler gösteren zanlı Clinton Egbiaye Origho’nun devriye gezen polis ekipleri tarafından durdurulduğunu söyledi. 
Polis, zanlının üzerinde yapılan aramada şortunun cebinde bulunan cüzdan içerisinde 6 paket şeklinde toplam ağırlığı bir gram olan sentetik cannabinoid türü uyuşturucu madde bulunduğunu belirtti. 
Polis, mesele ile ilgili olarak başlatılan soruşturmanın henüz yeni olduğunu, zanlının vermiş olduğu ifadesinin araştırılacağını belirterek 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti. Mahkeme talebi kabul etti.

Güncelleme Tarihi: 05 Eylül 2017, 10:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473