banner564

Kayıp olmamalı

K-Pet Birinci Lig’de 4 hafta sonunda sekiz puan toplayan Gençlik Gücü, Denizli deplasmanında puan hedefliyor

Kayıp olmamalı
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
K-Pet Birinci Ligin Başkent temsilcisi Gençlik Gücü’nde yüzler gülüyor. Son iki haftada Dumlupınar ve Yalova karşısında alınan galibiyetler sonrası özgüvenin yerine geldiğini belirten Niyazi Göksun, bu maçlarda alınan galibiyetlerin anlamlı hale gelmesi adına ise Denizli deplasmanında kayıp yaşamamak gerektiğini vurguladı.

Hücum yönümüz oldukça iyi
Gençlik Gücü Teknik Direktörü Niyazi Göksun Denizli deplasmanı öncesi Diyalog Spor servisine verdiği demeçte kalan 4 haftada hem oyun hem de puan anlamında iyi noktada olduklarının altını çizdi. Gençlik Gücü olarak hücum yönü yüksek ve güçlü bir noktada olduklarını, defansif anlamda bir takım sıkıntıların mevcut olduğunu, bu sorunu ise en kısa sürede ortadan kaldıracaklarını belirtti. Denizli’nin bulunduğu konum icabı ile ligin en zor deplasmanlarından bir tanesi olduğunu belirten Göksun, bu deplasmandan kayıpsız dönme adına ise maç öncesini iyi değerlendireceklerini vurguladı.

Devre arasını bekleyeceğiz
Bulundukları konum açısından ilerleyen süreçte belirleyecekleri hedefin sorulması üzerine ise demeç veren Gençlik Gücü Teknik Direktörü Niyazi Göksun, sezon başından itibaren haftalık plan yaptıklarını, ilk devrenin sonunda ise ileriye dönük hesap ya da yatırımları düşünmenin daha doğru olacağını vurguladı. Denizli deplasmanına 4 idman yaparak çıkacaklarını da hatırlatan Göksun, Erdoğan ve İsmail’in son durumlarının maç günü netlik kazanacağını sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2015, 08:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474