banner564

Kazan kaldırdılar

Çetinkaya futbolcuları mevcut yönetimle antrenmanlara çıkmama kararı aldılar

Kazan kaldırdılar
banner598
Çetinkaya futbolcuları yönetimin ilgisizliği başkan Cemal Bulutoğluları’nın da keyfi davranışları nedeniyle boykot kararı aldı.
Dün akşam bir araya gelen Çetinkaya futbolcuları, birbuçuk aydır maaşlarını almamalarına rağmen antrenmanlara eksiksiz katıldıklarını ancak liglerin başlamasına bir hafta kala ayakkabı bile alınmadığını belirterek yönetime karşı güvenlerinin kalmadığını söylediler.

Yönetime güvenimiz kalmadı
Takım Kaptanı Tunç Özgürgün takım adına yaptığı açıklamada tüm futbolcuların  yönetime artık güvenmediğini belirterek “sezon başında bile sıkıntı yaşıyorsak lig başladığında bu takım küme düşer. Biz Çetinkayacıların kulübe sahip çıkmasını ve eski efsane günlere geri dönmek için bu kararı aldık” dedi.

Halı saha ayakkabısıyla oynuyorlar
Tunç Özgürgün birçok futbolcunun halı saha ayakkabısıyla antrenmanlara geldiğini belirterek “birbuçuk aydır maaşlarımızı alamadığımız gibi tüm ihtiyaçlarımızı da kendimiz karşılıyoruz. Bir yönetici bile bizimle ilgilenmiyor. Sezon başlamadan böyleyse sezon başladığında biz küme düşeriz” dedi.

Bu yönetimle sahaya çıkmayız
Tunç özgürgün futbolcuların bu yönetime güveninin kamadığını belirterek bu yönetimle sahaya çıkmayacaklarını ve antrenmanlara katılmayacaklarını vurgulayarak “Çetinkaya’yı sevenlerin kulübe sahip çıkmasını istiyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 20 Eylül 2014, 08:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474