banner564

Kolları sıvadı

Geçtiğimiz gün Göçmenköy ile anlaşma sağlayan Nazım Aktunç çalışmalara başladı

Kolları sıvadı
banner598

 Beyzade ÜNALMIŞ

K-Pet Birinci lig temsilcisi Göçmenköy ile yeniden nikah tazeleyen Nazım Aktunç yeni sezon öncesi planlamalarına start verdi. Göçmenköy camiasının bildiği ekip olduğunu belirten Aktunç, yeni sezonda güzel günler göreceklerini belirtti.
Genç Teknik Adam süreçle ilgili olarak yaptığı açıklamada şu an itibariyle sezon planlaması üzerinde çalıştığını başkan ve yönetimle ise sıkça bir araya geldiğini söyledi. Takımın durumunun ortada olduğunu ve en erken zamanda takımla buluşacağını söyleyen Nazım Aktunç, önlerinde bulunan süreci en iyi şekilde değerlendireceklerini belirtti. Sezon planlaması yanında kadro planlaması üzerinde de çalıştığını aktaran Aktunç, takımı daha iyi noktaya nasıl getirebileceklerinin üzerinde duracaklarına dikkat çekti.

Takviye ve yardımcı 
Takıma kulübün bütçesini aşmayacak şekilde takviye yapacaklarını belirten Nazım Aktunç, transfer sürecinde kulübün çıkarlarının ön planda olacağını ifade etti. Kadroda eksik yerlere nokta atışı yapmak düşüncesinde olduklarını belirten Aktunç, iyi ve diri bir kadro ile yola çıkmak istediğini söyledi. Yardımcı antrenör konusunun sorulması üzerine ise demeç veren Nazım Aktunç, yeni sezonda yardımcılı çalışma düşüncesinin olduğunu kulübe uygun bir isim bulunması durumunda ise yeni sezonu yardımcılı geçireceğini sözlerine ekledi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474