banner564

Güzelyurt ve İskele’de gençlik şöleni düzenlendi

Atam izindeyiz

Güzelyurt ve İskele’de gençlik şöleni düzenlendi
banner598

 Güzelyurt Belediyesi’nin düzenlediği 5. Gençlik Şöleni dün yapıldı.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Güzelyurt Kapalı Çarşı Meydanı’nda düzenlen şölende, gösteriler yapıldı ve Fikri Karayel konser verdi.
Belediyeden verilen bilgiye göre, şölen orta eğitim ve lise öğrencilerinin kortej yürüyüşüyle başladı. Şehit Turgut Ortaokulu öğrencilerinin elişlerinden oluşan sergi UBP Güzelyurt Milletvekili Menteş Gündüz, Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar ve Şehit Turgut Ortaokulu Müdürü Cengiz Uzun tarafından açıldı.
Öte yandan İskele Belediyesi Halk Dansları Topluluğu tarafından düzenlenen ve geleneksel hale gelen Gençlik Şöleni, önceki akşam 21. yaşını kutladı. 
İskele Dr. Fazıl Küçük Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen şölene, İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu ve meclis üyelerinin yanı sıra Gençlik Dairesi Müdürü Şifa Çolakoğlu, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve aileler katıldı. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlenen şölen, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, İskele Belediyesi Halk Dansları Topluluğu Yönetmeni Özlem Kadirağa tarafından yapılan açılış konuşmasıyla devam etti.
Konuşmaların ardından tören, İskele Belediyesi Yıldızlar Halk Dansları Topluluğu ve Karadeniz Derneği Kuzeyin Yıldızları Horon Ekibi’nin yanı sıra Bekirpaşa Lisesi, Erenköy Lisesi, Dipkarpaz Recep Tayyip Erdoğan Ortaokulu, Karpaz Meslek Lisesi’nin sunduğu dans gösterileri ile son buldu. Şölende ayrıca etkinliğe katılan okul idarecilerine katılım belgesi ile plaket verildi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474