banner564

Kuşadası seferber oldu

Özçelik ailesinin 14 gün önce kaybolan zihinsel engelli çocukları Süleyman Özçelik hala bulunamadı

Kuşadası seferber oldu
banner598
Kuşadası ve çevresinde, emniyet güçleri ve AKUT tarafından aranan gencin bulunması için ailesi ve onu tanıyanlar, "devlet büyüklerinden" yardım istedi. Oğlunun zihinsel engelli olduğunu gözyaşları içinde hatırlatan anne Vasfiye Özçelik, "Türkiye’ye yalvarıyorum benim çocuğumu bulsunlar. Benim çocuğum bakıma muhtaç, böyle kalırsa yaşayamaz" dedi.
 
Mahalle sakinleri endişeli
Mahalle sakinleri de pankartlarla, "dilendirmek ya da organları için kaçırılmış" olabileceğinden şüphelendikleri zihinsel engelli Süleyman Özçelik'in bir an önce bulunmasını istediler.  Özçelik’in 3 yıldır eğitim gördüğü rehabilitasyon merkezinin müdürü Güzin Erguvan "Duyduğumuz kadarıyla Nazilli tarafında da özürlü bir genç kızımız aranıyormuş, acaba bu tür çocuklara göz diken, değişik emeller için kaçıran birileri mi var? Bu konunun üzerine herhalde yetkililer eğiliyordur. Bu konuya bir an önce çözüm istiyoruz" dedi.

 Somut ipucu yok
Kuşadası AKUT ekibinden Nusret Baykara, yirmi kadar ihbarı değerlendirdiklerini, görgü şahitleri olduğunu ancak bir tane bile kamera kaydının bulunmamadığını belirtti. 

Güncelleme Tarihi: 09 Ağustos 2014, 08:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474