banner564

KTSYD ile LAÜ bir araya geldi

Spor yazarlarına yönelik açılan pankarttan dolayı duyulan rahatsızlık dile getirdi

KTSYD ile LAÜ bir araya geldi
banner598
Basketbol Federasyonu tarafından düzenlenen Büyük Erkekler Ligi’nde geçtiğimiz akşam Atatürk Spor Salonu’nda oynanan Koopspor – Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ) Play-Off Yarı Final Karşılaşması’nda, LAÜ taraftarlarının spor yazarlarına yönelik açmış olduğu pankart sonrası dün, Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği (KTSYD) ile LAÜ bir araya geldi. 
Toplantıda KTSYD adına Başkan Bülent Kılıçoğlu, Sosyal İşler Sorumlusu Hüseyin Kıral, Güzelyurt Bölge Temsilcisi Güren Tilki, KTSYD üyesi Gürsel Karagözlü, LAÜ adına Rektör Prof. Dr. Mehmet Ali Yükselen ve Kulüp Başkanı İlhan Terzioğlu yer aldı. 
LAÜ’de gerçekleşen toplantıda KTSYD, spor yazarlarına yönelik açılan pankarttan dolayı duyduğu rahatsızlığı dile getirdi. Yaşanan pankart olayının bilgileri dışında gerçekleştiğini belirten LAÜ Rektörü Yükselen, bundan sonra bu gibi olayların yaşanmaması konusunda taviz vermeyeceklerini, iki kurum arasındaki dostluğun devam edeceğini belirtti. Toplantı sonunda yapılan ortak açıklamada ise yaşanan olayın her iki kesime de rahatsızlık verdiği ve aynı hadisenin yeniden yaşanmaması için her türlü önlemin alınacağına vurgu yapıldı.

Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2016, 10:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473