banner564

Kürsüden inmediler

Kickboksçularımız 2. Uluslararası Open Kickboks Şampiyonası’nda başarılı sonuçlara imza attılar

Kürsüden inmediler
banner598
Antalya’da gerçekleştirilen “2. Uluslararası Open Kickboks Şampiyonası’nda 3 birincilik, 1 ikincilik ve 2 de üçüncülük elde eden kickboksçularımız adeta kürsüden inmediler.
Avusturya, Bosna Hersek, İran, Gürcistan, Cezayir, Irak, İsrail, Kosova, Kırgızistan, Güney Afrika, Tacikistan, Türkiye, Amerika, İngiltere, Almanya ve KKTC olmak üzere 16 ülkeden 1,500 sporcunun mücadele ettiği şampiyonada çekişmeli karşılaşmalar oynandı.

Bahar’dan iki 1’incilik
Bayanlarda sporcumuz Bahar Erdem 55 kg. Light Contact’da Türkiyeli rakipleri Simge Kütük ile Ayşe Kara’yı mağlup ederek saf dışı bırakırken, finalde yine bir diğer Türkiyeli rakibi Tuğba Sönmez’i mağlup ederek adını ilk sıraya yazdırmayı başardı. Yaptığı mücadelelerde rakiplerine adeta göz açtırmayan Bahar Semi Contact 55 kg’da da rakiplerini mağlup etmeyi başardı. Light Contact’da olduğu gibi Semi Contact’da da Türkiyeli rakiplerle eşleşen Bahar ilk karşılaşmasında Fatma Can, finalde ise Rabia Sarı’yı mağlup ederek 1’inci olma başarısı gösterdi.
Birincilik kürsüsüne çıkma başarısı gösteren bir diğer sporcumuz ise Erdem Akkaya oldu. Erdem 70 kg. Kicklight finalde karşılaştığı Türkiyeli rakibi Ömer Faruk’u mağlup ederek 1’inci olurken, 70 kg. Light Contact’da ise 3’üncü olma başarısı gösterdi.
Bayanlarda mücadele eden Hatice Margili ise kürsüye çıkma başarısı gösteren sporcularımızdan oldu. Hatice 50 kg. Light Contact’da 2’nci, 50 kg. Semi Contact’da ise 3’üncü olarak kürsüye çıkma başarısı gösterdi.

Sporcularımızın elde ettikleri dereceler şöyle:
Bahar Erdem 55 Kg. Light Contact’da 1.
Bahar Erdem Semi Contact 55 Kg. 1.
Erdem Akkaya 70 Kg. Gençler Kicklight’da 1.
Erdem Akkaya 70 Kg. Gençler Light Contact’da 3.
Hatice Margili Light Contack 50 Kg.  2. 
Hatice Margili Semi Contact 50 Kg. 3.

Güncelleme Tarihi: 12 Nisan 2017, 12:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473