banner564

Lefke kendine geldi 4-0

Kötü bir dönem geçiren ve son 4 maçtır kazanamayan Lefke son haftaların başarılı takımı Merit Alsancak Yeşilova’yı farklı mağlup etti

Lefke kendine geldi 4-0
banner598
YER: Lefke 16 Ağustos Stadı
HAKEMLER: Fehim Dayı-Fatih Bardakçıoğlu-Cem Öksüzoğulları.
LEFKE: Mehmet-Yakup(Arif dk.55)-Aykut-Yılma-Rahmi-Allen-Semih-Kaan-Ruslan(Zekai dk. 67)-Candy-Burak(M.Toros dk.83)
MERİT ALSANCAK YEŞİLOVA: H.Piro-Bayram(Cevdet dk.83)-Abdullah(Hasip dk.46)-Binya-Aksel(Lualua dk.46)-B.Mehmet-Adeleke-İlyas-Yasin-Okan-Mustafa 
GOLLER: Dk.15 Candy, dk. 57 Burak dk. 63 Semih, dk. 83 Zekai(LEFKE)  

Abdullah ZAİFOĞLU
K-Pet Süper Ligi’nde Lefke konuk ettiği Merit Alsancak Yeşilova’yı 4-0 yenerek moral buldu.
  Lefke’de oynanan maçta çok kötü bir oyun ortaya koyan Merit Alsancak Yeşilova, rakibi karşısında tutunamayarak ligdeki en farklı mağlubiyetini aldı.
  5. dakikada konuk Merit Alsancak Yeşilova çok net bir gol kaçırdı. Rahmi’nin hatalı pasında B.Mehmet kaleciyi de geçtikten sonra önünde sadece bom boş bir kale vardı. Ancak ayağından açtığı top dışarı çıktı ve takımı adına mutlak bir golü kaçırmış oldu.
  15. dakikada Lefke öne geçti. Candy-Burak verkaçında Candy ceza alanında sert ve düzgün bir vuruşla topu kalcinin solundan ağlara yollayarak Lefke’yi 1-0 öne geçirdi.
  37. dakikada M.Alsancak Yeşilova’dan Okan’ın hatalı pasında topu alan Burak ceza alanına girdiği anda vurdu ancak top kaleci H.Piro’da kaldı.
  45. dakikadaki Lefke atağında candy rakip ceza alanında Bayram ile girdiği ikili mücadelede yerde kaldı. Hakem bu hareketi penaltı olarak değerlendirdi. Penaltı atışını kullanan Burak topu üstten dışarı attı.
  57. dakikada Merit Alsancak Yeşilova’dan Binya kendi ceza alanında aldığı topu çok rahat bir pozisyonda olmasına rağmen topu uzaklaştıramadı. Topla kendi ceza alanında üzerine gelen Burak’ın yanından topu arkadaşına vermek isterken Burak’a kaptırdı. Burak da bu hatayı affetmeyerek topu ağlara yolladı ve takımı Lefke adına skoru 2-0 yaptı.
  63. dakikadaki Lefke atağında Burak sol taraftan rakip ceza alanına koşu yapan Semih’i gördü. Semih de topun gelişine dügün bir vuruş yaparak topu filelere gönderince Lefke 3-0 öne geçti.
  83. dakikada bu kez Allen’in sol taraftan kale önüne gönderdiği topa Zekai ayak koydu top çok çok yavaş gitmesine rağmen kaleci H.Piro’nun kendinden beklenmeyen bir hata yaparak elinden kaçırdığı top ağlara gitti ve Lefke 4-0 öne geçti. 
  Geriye kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Lefke kendisi için çok önemli olan bu maçı kazanarak haftalar sonra 3 puanla tanıştı.    
Bu sonuçla Lefke puanını 14’e çıkarırken Merit Alsancak Yeşilova 16 puanda kaldı.

Güncelleme Tarihi: 11 Aralık 2017, 11:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474