banner564

Üyeler kaynaştı

KKTC Vatanseverler Dayanışma ve Yardımlaşma Derneğinin düzenlediği yemeğe UBP’li bakanlar ve milletvekili adayları da katıldı

Üyeler kaynaştı
banner598
Teoman TURAN
KKTC Vatanseverler Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği üyeleri önceki gün Göçmenköy Parkı’nda bir araya gelerek öğle yemeği yedi.
Derneğin etkinliğine, Tarım Bakanı Nazım Çavuşoğlu, Sağlık Bakanı Faiz Sucuoğlu, UBP Genel Sekreteri Dursun Oğuz, UBP milletvekili adayları Bulut Akacan ve Oğuzhan Hasipoğlu da katılarak, üyelerle birlikte yemek yedi, onların sorunlarını dinledi.
Dernek Başkanı Uğur Güler, Diyalog muhabirine yaptığı açıklamada, düzenledikleri böyle bir etkinlikle üyeleri bir araya getirmeyi amaçladıklarını söyledi.
Lefkoşa ve Girne’den sonra Gazimağusa’da da bir şube açacaklarını kaydeden Güler, üyelerin çoğu zaman birbirlerini tanımadığını, bu şekilde düzenleyecekleri etkinliklerle, üyelerin kaynaşacağını vurguladı.
“Üyelerimiz çoğu zaman toplantılarda bir araya gelemiyor. Amacımız üyelerimizin kaynaşmasını sağlamak. Bundan sonra daha yoğun bir şekilde bir araya geleceğiz” dedi.
“Bizim amacımız, ulaşabildiğimiz tüm insanlarımızın din, dil ırk ayırımı etmeden bir  araya getirmek.  Muhtaç insanlara da gücümüz yettiği kadar yardımcı olmak. ” şeklinde konuşan Güler, devletten bugüne kadar hiçbir yardım alamadıklarını söyledi.

Herkese aynı mesafedeyiz
Herkese aynı mesafede olduklarını dile getiren Güler, hiçbir siyasi parti ile ilişkileri olmadığını,  tüm siyasi partiler eşit mesafede olduklarını, ancak ülkeye zarar verecek kim olursa olsun karşısında olacaklarını belirtti.
KKTC Vatanseverler Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Uğur Güler, ABD Başkanı Trump’un, Kudüs’ü İsrail’in başkenti ilan etmesini kınadı, “Bu Ortadoğu için kan gölü olacaktır vahşet olacaktır. İnşallah bu yanlışlıktan döner” dedi.

Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2017, 11:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473