banner564

Parti yarım kaldı

Narkotiğin Girne Boğaz’da baskın düzenlediği villada bulunan 6 kişi tutuklandı, 6 gram Hinkeneviri ele geçirildi

Parti yarım kaldı
banner598
Narkotik polisinin Girne Boğaz’da bir eve yaptığı baskın sonucunda ele geçirilen uyuşturucularla ilgili bağlantısı olduğu iddiasıyla Ekin Ersoy, Selahattin Tilim, Semih Gökçen, Tekin Yılmaz, Özgür Özdemir ve Bilal Zybair tutuklanarak dün mahkemeye çıkarıldı. Narkotiğin baskını karşısında şok olan zanlılardan bazılarının evden kaçmak bazılarının da uyuşturucu saklamak için çaba harcadığı belirtildi. 
Mahkemede mesele ile ilgili ifade veren polis, zanlılar; Ekin Ersoy, Selahattin Tilim, Semih Gökçen, Tekin Yılmaz, Özgür Özdemir ve Bilal Zybair’in kanunsu uyuşturucu madde tasarrufu suçundan methaldar olduklarını söyledi. 
Zanlı Ekin Ersoy’a ait villada önceki gün 20.30- 22.15 saatleri arasında operasyon düzenlendiğini aktaran polis, baskın anında evde bulunan altı zanlının beşinin mutfaktan birinin ise evin başka bir bölümünden kaçmaya çalışırken tutuklandıklarını belirtti. 

Ekin’in üzerinde uyuşturucu bulundu
Polis, zanlı Ekin Ersoy’un üzerinde naylon parçasına sarılı yaklaşık 3 gram Hint Keneviri olduğuna inanılan madde, zanlı Selahattin Tilim’in etkisiz hale getirildiği esnada yere attığı tespit edilen yarım gram Hint Keneviri olduğuna inanılan madde ele geçirildiğini kaydetti. 
Polis, devam eden aramada ise zanlı Semih Gökçen’in iç çamaşırı içerisinde 2 paket halinde naylon parçasına sarılı yaklaşık 3 gram Hint Keneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde tespit ettiklerini söyledi. 

Dijital tartı cihazı da var…
Polis, baskın esnasında zanlı Can Tekin Yılmaz’ın yere attığı bir adet içerisinde tütün ile karışık Hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan sarma sigaranın salonda bulunduğunu ifade etti. Polis çavuşu Gürkut, ayrıca evin çeşitli bölümlerinde ucu yanık sigara bulduklarını, evde yapılan aramalarda, içerisinde Hint Keneviri türü uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan biri plastik biri ise metal olan 2 adet öğütücü ve mutfak dolabı içerisinde bulunan kırmızı renk ambalajda, üzerinde Hintkeneviri türü uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan dijital tartı cihazı bulunarak emare alındığını belirtti. 

Bugün yeniden mahkemedeler…
Polis, mesele ile ilgili olarak yürütülen soruşturmanın henüz yeni başladığını ve zanlıların ilk etap da poliste bir gün tutuklu kalmasını talep etti.
Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Hazan Aksun zanlıların soruşturma maksatlı bir gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2016, 09:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474