banner564

Eski günler yad edildi

Sağlık Bakanı İzbul, mezun olduğu İstanbul Üniversitesi’nin rektörünü ziyaret etti

Eski günler yad edildi
banner598
İslam İşbirliği Teşkilatı 5. Sağlık Bakanları Konferansı için İstanbul’da bulunan Sağlık Bakanı Salih İzbul, mezunu olduğu İstanbul Üniversitesi’ni ziyaret etti.
Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, ziyarette İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Ak ile görüşen İzbul, yıllar sonra İstanbul Üniversitesi Rektörlük Binası’nda olmaktan büyük heyecan duyduğunu ifade etti.
Sağlık Bakanı İzbul görüşmede, Türkiye’nin en seçkin eğitim kurumlarının başında gelen İstanbul Üniversitesi’yle dayanışma ve işbirliklerini geliştirmek istediklerinin altını çizdi.
Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde Yoğun Bakım ve Acil Servis başta olmak üzere bazı alanlarda sıkıntı yaşadıklarını söyleyen İzbul, bu alanlarda ve hizmet içi eğitimler konusunda İstanbul Üniversitesi ile işbirliği yapmak istediklerini vurguladı.
İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Ak da konuşmasında, Sağlık Bakanı Salih İzbul’u misafir etmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Ak, “KKTC Sağlık Bakanlığı’nın ihtiyaç duyacağı her türlü katkıyı vermeye hazırız. Üniversite bünyesinde bulunan tıp fakülteleri, hastaneler ve enstitülerin bilgi ve deneyimlerinin Kıbrıs’a aktarılması konusunda işbirliği yapmaya hazırız” dedi.

Güncelleme Tarihi: 21 Kasım 2015, 09:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474