banner564

‘Lig güçlü ve kaliteli olacak’ 

Yirmi altı idmanı geride bırakan Yonpaş Dumlupınar’ın teknik direktörü Devecioğlu, ikinci etap kampının Bolu’da olacağını söyledi 

‘Lig güçlü ve kaliteli olacak’ 
banner598

Beyzade ÜNALMIŞ 
Yonpaş Dumlupınar Teknik Direktörü Sedat Devecioğlu, sezon öncesi hazırlık dönemi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, yeni sezonda birinci ligin ciddi anlamda kaliteli ve her yönüyle farklı olacağını söyledi. Yonpaş Dumlupınar olarak 26 idmanla birlikte birinci etap kamp dönemini geride bıraktıklarını belirten Sedat Devecioğlu, ikinci etap kamp döneminin 19-24 Ağustos tarihlerinde Bolu’da olacağını söyledi.

Sürece hızlı başladık 
Yeni sezon öncesi hazırlık dönemine çok hızlı başladıklarını belirten Yonpaş Dumlupınar Teknik Direktörü Sedat Devecioğlu, 3 yerli 2 de yabancı oyuncuyu erken belirleyip transfer sürecini de sıkıntısız çözdüklerini söyledi. 9 haftalık hazırlık dönemi belirlediklerini ve bu dönemin içinde olduklarını ifade eden Yonpaş Dumlupınar Teknik Direktörü Sedat Devecioğlu, transfer piyasasının bu sezon adına birinci ligde de hızlı olduğunu söyledi. 

Lig zor geçecek
Girne Halk Evi, Gençler Birliği ve Mesarya’nın ciddi ve güçlü bütçelerle transfer sürecine dahil olduğunu ifade eden Devecioğlu, bunun da ligin daha sezon öncesinden zor geçeceğine işaret olduğunu söyledi. Ligin bu sezon geçmiş yıllara göre daha zor ve çetin olacağını belirten Sedat Devecioğlu, özellikle zorlu deplasmanların ön planda olacağı bir yılın kendilerini beklediğini ifade etti. Tüm bunların Yonpaş Dumlupınar olarak bilincinde olduklarını ifade eden Devecioğlu, bunları oyuncularına da aktardıklarını ve takım olarak yeni sezonda güçlü ve kaliteli ligde az hata ile hedeflerine ulaşmak istediklerini söyledi. 

Hedef şampiyonluk
Hedeflerinin şampiyonluk olduğunun altını çizen Sedat Devecioğlu, zor süreçte az hata yapıp hedefe ulaşmak istediklerini belirtti. Hazırlık maçlarına başladıklarını da belirten Yonpaş Dumlupınar Teknik Direktörü Sedat Devecioğlu, ikinci etap kampının 19-24 Ağustos tarihlerinde Bolu’da olacağını sözlerine ekledi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473